Fresh from the owner...

03 November 2012

Jadi ke tak jadi?

ada bacaan Yassin kat rumah jiran dan majlis cukur rambut puteri kembarnya. jadi ke tidak nak pergi pun aku tak tahulah. balik kerja tadi husben kata dia rasa nak muntah. mungkin sebab tak tidur semalaman kot. kerja banyak pulak dia kata sekarang. balik rumah nak tidur lama sikit pun tak boleh. anak-anak kacau kecuali dia tidur kat tingkat atas.

sekarang dia tengah tidur dengan anak dara dia yang dua orang tu. Azfar tidur kat bawah. dia kata kalau nak pergi nanti panggil la dia. okay dah dua kali naik tapi dia susah nak bukak mata. kat luar pulak hujan. Azfar pulak selesema dan baru je lepas menyusu. adehhh... tak tahu la nak pergi ke tidak ni.

kalau husben susah nak buka mata macam mana nak pergi. tapi dia akan buka mata jugak sebab dia tak solat lagi. tapi masalahnya time tu majlis dah mula. memang la aku tak termasuk dalam group yang baca yassin tu sebab dia orang dah ada group. yang datang ni pun kaum hawa je. kalau kat tempat aku campur rasanya cuma lelaki kat bahagian dia dan perempuan pulak kat bahagian dia orang. entahlah.

okay la... nak try kejut husben sekali lagi. tapi macam mana la dia nak tinggalkan anak-anak berdua kat atas tu sebabnya Alya asyik batu je. terkejut pulak Anis kalau tak ada orang dengan dia. kalau dia willing masuk bilik lain berbanding dia tidur abah dah ada sekali. nanti bangun cari abah tak ada, konpem la menangis. huhuhu... mata ni pulak time ni la mengantuk. macam-macam hal la.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. Dilema gk nih kn..tp klau nk kejutkn hb mmg rs x smpai ati...

    ReplyDelete
  2. anak abah rupanya anis ni. hihi. hujan2 ni tido la best kak. mmg ssh la nk bgn.

    ReplyDelete
  3. salam ziarah...

    macam mana akhirnya ya? adik pergi ke?

    Jemput ke blog akak di cheezemaz.blogspot.com. Mana la tau berkenan nak merasa serbuk cheese CHEEZE MAZ yg bila dicampur dgn air panas menghasilkan sos sesedap sos cheeze wedge, KFC. Harga pun hanya RM 10.00 sahaj bg 1 pack seberat 200 gram (x termasuk courier)

    ReplyDelete
  4. I don't drop many responses, however i did some searching and wound up here "Jadi ke tak jadi?". And I do have 2 questions for you if it's
    allright. Is it only me or does it look
    like some of these comments appear as if they are coming from brain dead people?
    :-P And, if you are writing at additional sites, I would like to keep up with
    everything fresh you have to post. Could you list of all of all your shared
    sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?
    Also see my page: prince or Princess review

    ReplyDelete
  5. susah jugak nak bagi jalan penyelesaian ni..

    ReplyDelete
  6. so, camne keputusannya kak.. djd or x :-)

    ReplyDelete
  7. aah kann jadi gi ke tak ?? ;))

    ReplyDelete
  8. apa2 pon..moga semuanya bjln lncar

    ReplyDelete
  9. jadi ke tidak? hehehe..

    tapi hujan hujan..sejuk sejuk tido best jugak kan..hehehe..

    ReplyDelete
  10. anak beranak tak sehat ehhh. siannn. moge cepat sembuh ye.

    ReplyDelete
  11. dapat pegi tak majlis bacaan yassin tu..?

    ReplyDelete
  12. lastly jadi pergi ke tak :)

    ReplyDelete
  13. so jd ke tak pergi majlis tuh???

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign