Fresh from the owner...

15 November 2012

Gaduh-gaduh manja.



Terjadi satu hari sepasang suami isteri ni berselisih faham dan tak bertegur sapa.Si suami ni nak bangun pagi pada esoknya.Tak tahu macam mana nak bagi tahu isteri supaya kejutkan dia pada pagi esoknya.Si suami ni dapat idea lalu dia tulis satu nota:

“KEJUTKAN ABANG. PUKUL 6.30 PAGI ESOK!!!”

Esoknya si suami ni terlewat bangun Dia nak marah pun ada. Nak ketawa pun ada kat isterinya. Nak tahu kenapa Si suami ni terjumpa nota:

“BANG!!! BANG!!! BANGUN BANG. DAH PUKUL 6.30 PAGI.”


*muahaha...*








my foot: dah baca banyak kali tapi saja nak share kat sini.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign