Fresh from the owner...

10 November 2012

CONTEST : I choose to wear hijab!

nak join klik SINI ye.


tiba-tiba rasa macam nakjoin contest je petang-petang ni. BW belum habis tapi ada hati nak join contest kan? adehhh... seseklai tenok orang join segmen dengan GA, rasa macam nak join jugak. kalau ada rezeki menang, alhamdulillah. tak berkesempatan nak ambik pic lain. godek-godek je mana yang ada. hehehe... bertuah la hendaknya. boleh gitu?

contest ni anjuran Salwa Ismail. join la. bukan susah sangat pun. janji pic tu tutup aurat dan sesuai dengan contest ni. berlangsung sebulan. tarikh tutupnya 7 Disember 2012. sempat lagi nak ambik pic cun-cun ye. (^_^)

ini gambarnya ye.


hadiah-hadiah pun menarik jugak untuk dimenangi.


Hadiah :

1st prize
RM50
Maxi skirt 
Bawal plain 
Review blog

2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog

3rd prize
RM20
Bawal plain 
Review blog

 3 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog

*jom la join ye. klik je banner kat atas tu.*





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. wah best ni mcm nk join gak :-)

    done breathe and stop

    ReplyDelete
  2. Thanks sebab join! :D

    #hadiah contest dah bertambah!

    ReplyDelete
  3. nice dear ! gud luck ^^ kite pon join =)

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  4. wahhh kalau menang free je dpt maxi skirt ngn tudung bawal.

    ReplyDelete
  5. Pic ngan suami ye..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Semoga bertuah...
    Dua2 pun manis jer...

    ReplyDelete
  7. good luck kak...

    hadiah dia mcm best je ;-)

    ReplyDelete
  8. done colgate n white.my n celcom

    ReplyDelete
  9. dari contest sama
    done follow sini
    good luck dear

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  10. dari contest sama
    done follow sini
    good luck dear

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
  11. dari contest yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  12. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign