Fresh from the owner...

15 November 2012

Bila kan jejak terbalas?

mata mengantuk tahap dewa. sambil-sambil tu layan feeling dengar lagu Muara Hati dengan Andai Ku Bercinta Lagi. jiwang la kejap. adehhh... kena pulak time ni mendung je. macam nak hujan. cuaca pun sejuk-sejuk gitu. kat dalam oven ada ikan bakar. entah apa rasanya pun aku tak tahu. first try. semalam masak Stim Fish. bukak je alluminium foil semerbak bau wangi. husben kata dah okay cuma rasa tu tak berapa serap masuk dalam ikan. kena perap dulu la dia kata. kasi masuk semua bahan-bahan tu. sedap tu sedap tapi biasa la. first try memang kena improve la sentiasa kan. anak-anak pun kata sedap. yang penting tekak anak-anak dengan husben tu la kena jaga.

sekarang ni asal on laptop je mata mengantuk. pesal entah. aduh... kalau gitu kapan boleh dihabisin BWnya? hehehe... okay bahasa tunggang-langgang. jangan ambik port. dok menahan mata ni sebab Anis je yang tak tidur lagi. Azfar dah selamat tidur. Alya tidur kat tingkat atas dengan abah dia. cuaca macam ni memang sedap tidur la. tambahan pulak tengahari. memang best la. aisey... aku nak cerita apa sebenarnya ni?

aku masih berhutang jejak dengan ramai orang. aku akan balas jugak. tapi secara perlahan-lahan. ada yang aku singgah tanpa sempat komen. tapi usually aku akan datang semula untuk komen. maklum la... time line ni okay, okay la. datang tak berapa nak okay tu la buat geram terlebih sikit. maaf ye sebab tak terbalas lagi jejak kamu dan kamu. especially followers baru. maaf sesangat.

insyaAllah... kalau tak ada aral sabtu ni nak balik kampung. ayah kat kampung tu dah called banyak kali tanya bila nak balik. durian ada ni. aku cakap dengan husben aku nak bawak budak-budak ni naik bas je husben tak bagi. dia nak hantar jugak. ikut suka dia la. janji dia tak membebel. kalau dia dah start membebel nanti, sakit pulak rasa paru-paru aku ni. muahaha... I lap you la Honey Bunny!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. bls slow2 komen 2..hehe

    ReplyDelete
  2. selamat pulang ke kampung...

    ReplyDelete
  3. Sdpnyaaa duyan. Duyan crepe versi kakSal xde ke...hihiii

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..dah lama akak tak singgah.lama juga tak baca kisah budak comel bertiga ni.selamat tahun baru.

    ReplyDelete
  5. Hahahahah sweet je bebelan akak..
    Ina pun lama dh x pulun BW..
    Kat opis lak x bleh bkk personal blog kena block..
    Ni layan dr tpon je ni sambil goleng2..
    Hahahhahahahha
    Rindu kat akak & anak2..
    Amboi syok nya mkn doyan..

    ReplyDelete
  6. slow2 sal..takde halnye akak ni...heheee

    ReplyDelete
  7. biasalah tu take ur time.pelan2 la bw.hiks..

    ReplyDelete
  8. wani pun sama kak xhabis2 lg balas jejak...hr ni bru start nk balas hope line ok la hehe

    ReplyDelete
  9. samalah kak.. sy pun kdg2 smpat singgah baca tp xkomen tp lps tu dtg semula baru komen.. :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign