Fresh from the owner...

18 November 2012

Balas jejak dan entri tanpa gambar.

alhamdulillah... sudah selamat sampai kat kampung semalam. sempat drive sepanjang 20km sebelum Azfar menangis. aku rasa dia memng tak selesa duduk dengan orang lain la. even abahnya sendiri. sebab lepas tukar driver, dia elok je duduk dengan aku dan main-main. kalau aku drive dengan anak-anak un dia okay e. tak ada la nak menangis ke apa ke. moralnya, untuk perjalanan jauh aku kena drive sendiri or just jadi penumpang je la. jangan harap la nak drive ye. ngeee... dan husbennya pulak, aku baru je bawak cecah 100km/j dia dah berbunyi: "Jangan bawak laju sangat. Kat sini ada roadblock." dia bawak cecah 120km/j pun tak apa. okay... kalau kena saman bukan aku yang bayar. jadi terima je la. (^_^)

semalam pun dah selamat makan durian. alhamdulillah... kenyang sangat. terima kasih atas rezeki Allah bagi. kiranya hari ni nak pulun balas komen yang tak sempat nak balas tu la. doakan ye aku mampu habiskan semua. tapi mata dah start mengantuk ni. macam mana ek? adehhh... cuaca pulak dah mendung-mendung. lagi la sedap nak layan mata. husben pun dah selamat bertolak pagi tadi. hopefully dilindungi Allah dan selamat sampai ke destinasi. selamat berkerja jugak hendaknya. dia shift malam. jadinya sempat la balik tidur segala.

okay... nak minum air dulu sebelum mulakan operasi BW. (*_*)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. durian...sedapnyaa....

    ReplyDelete
  2. orang yang duduk sebelah driver mesti kata bw laju padahal driver kata baisa ja.huhu

    ReplyDelete
  3. wak pon lepas makan durian jugakk.. ahahKKs

    ReplyDelete
  4. tak suka makan durian tapi suke makan tempoyak je..

    ReplyDelete
  5. done white.my n style ur veo

    ReplyDelete
  6. kalu balik kg, mmg kne hbskn masa sikit utk bls seme jejak kan :-)

    ReplyDelete
  7. As salam Kak Sal,

    Syioknye mamam durian! Iman pulak nak tdo ke nak apa2 dgn sy je...jarang nak dgn babahnye...kalau nak kejap je...pastu cari saya balik! :)

    ReplyDelete
  8. durian dmana2 :)) yeahh

    ReplyDelete
  9. hokeh...selamat ber BW Sal..

    ReplyDelete
  10. sedapnya durian kak.. dh lama jugak x makan nih.. klu dpt yg fresh baru jatuh tuh lg la sedapkan.. :)

    ReplyDelete
  11. betol tuu..jgn bawa laju..hahaha..kena saman rugi jer....wah durian !!

    ReplyDelete
  12. org yg drive dan org yg duk sebelah lain perasaanyya..

    ReplyDelete
  13. hehe. sendiri kene saman takpe kot. duet die yg kuar. :)

    ReplyDelete
  14. amboi ko, makan durian tak ingat ye, lepas dah abis ko makan, baru ingat BW ye....kemain!

    ReplyDelete
  15. pulun kak jgn xpulun kalau xpulun xhabis la komen tu...jom kita sama2 pulun balas komen wakakakaka

    ReplyDelete
  16. pulun kak jgn xpulun kalau xpulun xhabis la komen tu...jom kita sama2 pulun balas komen wakakakaka

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign