Fresh from the owner...

03 October 2012

~ WW #47 ~ Kami dan langsir.







my foot: belakang langsir pun boleh jadik tempat nak main.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. As salam kak sal..tq sbb singgah umah falsya semalam..hehehe..

    Alang2 dh dtg sini falsya follow akak..;)

    ReplyDelete
  2. hihi.. budak2 memang suka main blakang langsir ke ek?.

    Macam anak2 buah Ros kat kg, dok main blakang langsir sampai tercabut langsir tu.. jenuh nak memasang semula.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Hahaha dorg main apa tu? sorok2 ke? ^^

    ReplyDelete
  4. anak2 akak pun sama. masa kecik2 dulu suka sgt main sembunyi2 blakang langsir. bukan tempat sembunyi aje, tempat termenung, tempat merajuk, tempat nak berjamban pun kat blakang tu le. nasib baik pakai pampers...hehehehe

    ReplyDelete
  5. tempat feveret ke ni?? =)

    ReplyDelete
  6. bebudak memang suka main langsir..kena hati2 jugak kalau ada tali yang ikat langsir tu.. takut dia main lilit2..

    ReplyDelete
  7. eheheh..jaga-jaga runtuh langsir tuu nanti....bebudak mmg suka main belakang langsir...

    ReplyDelete
  8. main aci sembunyi belakang langsir mcm iklan penyembur ubat nyamuk yg ayah dia sorok belakang langsir tu hahahaha

    ReplyDelete
  9. Cantik gambar snap dari atad....budak2 memang suka main langsirkan....

    ReplyDelete
  10. CP pown dulu mase kecik , pantang langsir tuh labuh , apatah lagik kalaw tebal , ape lagik, maen cak2 , rumah2 , hahaha !

    ReplyDelete
  11. memang. anak anak memang suka sangat main kat langsir especially aci nyorok...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign