Fresh from the owner...

24 October 2012

Tak ada blogwalking.

alkisahnya tak dapat nak BW langsung semalam. line sangatlah teruk tahap tak ingat. start daripada petang bawak ke malam. pesal la jadik macam tu? hari ni plannya nak tanya kedai P1 kat area ni okay ke tak. kalau okay rasa macam nak apply la sebab P1 kan 4G. sebab apa tak masuk streamyx? husben kata belum lagi la. kena settle rumah dulu baru boleh masuk streamyx. tak apa la. bersabar je la dengan line yang ada ni.

ini pun tak sure boleh post ke tidak. kalau boleh tu alhamdulillah la. nanti nak bawak anakanak pergi kedai kejap. jalan kaki je la kot. memandangkan lauk pun tak ada, misi mencari lauk pun kena la bermula. semalam kononnnya husben nak keluar ambik baju. tapi bila dah kenyang makan malam, jadik malas pulak dia. aku dah agak. tapi dah dia kata lapar takkan nak hold pulak mintak dia ambik baju dulu baru makan. kesian jugak. sebab pukul 5.30 dia tanya masak apa. maksudnya nak balik awal la tu.

kedai dengan rumah boleh tahan jugak la. aku dah plan banyak hari nak bawak budak ni ke kedai tu jalan kaki. asyik naik motor dengan kereta je which the father takkan bagi kalau dia ada kat rumah. hahaha... sesekali kena bagi dia orang bergerak lebih sikit kan? okay la.

nanti sambung lagi kalau line ni okay je. insyaAllah... nak marathon BW ni. dah banyak hari tinggal tapi tak sempat nak pulun ziarah rumah-rumah kamu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. mgkn limit tenet abis kot...

    ReplyDelete
  2. tu lah kalau tenet slow memang menyampah nak BW kan dik ..;)

    ReplyDelete
  3. Tension kan kalau line tak ok..hehehe...selamat berBW dan hati2 berjalan ke kedai tu

    ReplyDelete
  4. wak pon kadang2 je blogwalking jugakk.. uuuhHUu

    ReplyDelete
  5. pelan2.. kami menunggu hehehhe

    ReplyDelete
  6. tenet mmg slow kot akak wani pun sama nk lepas satu2 blog seksa yg amat

    ReplyDelete
  7. xpe kak sal..slow2..hehe

    ReplyDelete
  8. samalah...saya pun line tgh tenat

    ReplyDelete
  9. tensen sangat kalau tenet slow macam siput grokk. =='

    ReplyDelete
  10. abi langgankan maxis broadband. bolehla utk satu entry satu hari.bw guna android laju sikit xde widget2.statik entry dgn komen je.

    ReplyDelete
  11. saya pulak tak boleh BW sebab tetiba error kat blogspot..sabo je kan..

    ReplyDelete
  12. ema sekarang buat marathon..berBW...dah lama tak update

    ReplyDelete
  13. bila tenet prob mmg susah nk bw...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign