Fresh from the owner...

30 October 2012

Berpanas dan akhirnya hujan.

dah dua tiga hari tak hujan. kalau tak sebelum ni hujan je. hari ni hujan daripada pagi. alhamdulillah. sejuk sikit aku rasa tidur malam tadi. kalau tak Azfar macam dah mandi dengan peluh. memang Azfar kalau panas susah sikit nak tidur. satu kipas kecik kena sediakan khas untuk dia. pergh... yang budak berdua tu relax je. boleh berselimut bagai lagi.

kalau kat kampung, siang panas, malam sejuk bukan main. sampai berselimut aku kadang-kadang tu. kat kampung banyak pokok. kat sini banyak bangunan. sebab tu kalau panas tu memang terasa sangat la. especially kalau kat tingkat atas. lagi la. rasa macam duduk kat sauna. hehehe... baru sikit dugaan panas kat dunia ni pun dah kecoh-kecoh.

ini la yang buat rindu suasana kat kampung. tak apa. nanti kena demand aircond la dengan husben. (^_^) mengada-ngada kan? adehhh...








my foot: sedang mencari mood yang hilang. huhuhu...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. falsya kalau balik kg abah mesti duk ngomel2 panas..mcm duk dlm oven la ape la..ahhahaah..baru panas dunia kan kak sal..;)

    ReplyDelete
  2. skang nih kalo kat bdr memg pns kan...pokok dh kurg..kalo balik kg yg penuh dgn pokok pokok, memg la tak kira siang atau malam tetap rasa sejuk dan nyaman je kan

    ReplyDelete
  3. a'a kak siang panas malam sejuk..

    salam aidiladha utk akak sekeluarga

    ReplyDelete
  4. kan..kampung malam2 kadang sejuk sampai ke tulang

    ReplyDelete
  5. balik raya kelantan..langsung tak hujan..memang panas sesangat..

    ReplyDelete
  6. kat Jengka ni pun dah mula hujan..

    ReplyDelete
  7. anak2 saya pun kalau panas susah nak tido..kalau time sejuk tu tak berselimut pun takpe..kulit tebal sungguh..

    ReplyDelete
  8. as salam

    kat tpt saya still panas lg..g pekan sari peluh menitik.. :)

    ReplyDelete
  9. kat rumah saya pun kalau panas alahai mmg sentiasa pasang aircond je..

    tapi tu la kan baru panas dunia.. belum lg panas yg di sana

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign