Fresh from the owner...

16 October 2012

Adehhh...

pesal entah line ni jadik lembab pulak hari ni. adehhh... nak BW pun susah. apatah lagi nak loading blog sendiri. untuk buat post ni je dekat berjam menunggu. okay, terlebih sudah. tak ada la berjam tapi berbelas dan berpuluh-puluh minit jugak la. memang tak larat nak tunggu tapi gagahkan hati untuk post jugak entri di waktu petang.

nanti la ye aku blogwalk. line lembab ni buat hati cepat panas. cuaca dah la panas. eh, dah pukul 5 lebih la. mahu kejut husben. tak kerja pulak dia malam nanti kalau tak kejutkan. hehehe... tak boleh tidur sebab anak dok kacau je dari tadi. anak dah tidur baru la dia dapat tidur juga. (^_^)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. BW sini...hehe...adehhh

    ReplyDelete
  2. js puya streamyx pun cam lembab je skrg ni nmpknya kena tukar unifi arr...

    ReplyDelete
  3. Memang kalau tenet tenat kita boleh hangin ooo :)

    Sama la cam kat rumah MJ skrg ni pun, slow sangat

    ReplyDelete
  4. Line tenet kalau lembap mmg leh wat hati nie sakit je..hehehe..xpe kak sal..slow2 okayh..,;)

    ReplyDelete
  5. hehe....cam cik siput kan tenet..

    ReplyDelete
  6. line streamyx pun slow kat sini.... nak upload gambar pun makan taun

    ReplyDelete
  7. samalah kak.. tenet sy ni pun slow yg amat.. tp gagahkan jugak buat entry.. nk bw, slow2.. hihi

    ReplyDelete
  8. samalah kak.. tenet sy ni pun slow yg amat.. tp gagahkan jugak buat entry.. nk bw, slow2.. hihi

    ReplyDelete
  9. macam siput sedut daa..hehe

    ReplyDelete
  10. saya pakat takde la nak BW kat rumah.. line lembab bukan macam siput lagi dah..tak tau nak cakap apa.. tensi je..

    ReplyDelete
  11. sama ler gan hubby cr kalau kerja malam...anak2 suka kacau..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign