Fresh from the owner...

12 October 2012

Adam dan Hawa lah pula.


hahaha... saja nak hangatkan suasana. pic ni taken daripada page Adam dan Hawa kat FB. tertarik dengan komen-komen yang diberikan. ada yang macam tak kisah. ada yang jenis tajam je biji mata dok cari semua benda. nampak jelas je kan pada pandangan mata. kalau dalam cerita mungkin tak perasan dan tak kisah sangat. tapi bila dah dijadikan still photo, macam-macam ada.

aku tak tengok Adam dan Hawa. setakat novel tu aku baca la. aku rasa zaman Adam dan Hawa novel tu, iphone tak wujud pun lagi. android pun tak ada kan? okay... kena ikut perubahan zaman. Am sent message kat Ain. tapi kenapa Ain baca time tak ade coverage? hahaha... Ain oh Ain!!! lagi satu yang aku baca kat komen tu, Ain baca text ni waktu malam. tapi kat screen tertera jamnya pukul berapa. eh, ye ke?! 

tak ikuti tapi seronok bila kita observe drama ke filem dan kita jumpa benda-benda macam ni. sebabnya orang yang buat semua ni ingat ada yang takkan alert. tapi silap la. dah nasib badan la kalau kena macam ni kan? apa pun layan je la. hehehe...

selamat menyambung demam Adam dan Hawa ye!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. haha....kelakar pon ada.

    ReplyDelete
  2. akak ngan siratu mmg tak ketinggalan ikut citer ni, mmg best...hehehehe

    ReplyDelete
  3. Wahahahah...Fail!
    tergelak cik empatplohenam saat :DD

    ReplyDelete
  4. oh ye ke? tak perasan pulak padahal saya follow drama ni, novel pun dah abis baca.

    ReplyDelete
  5. besela...filem n drama melayu slalu de kesilapn kecil mcm tuh yg mgkin dorg tak perasan...

    ReplyDelete
  6. errr..2nd..zzzz

    hahaha..kadang2 diorang ni tak alert kot..sebab benda2 remeh..citer2 omputeh pun banyak jugak yg jadi camni..contoh, parut kat muka boleh bertukar tempat and macam2 lagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. hahahaha . cm kelakar pulak.ika pon tak penah tgk citer adam & hawa nie. baca novel dia je dulu2.

    ReplyDelete
  8. lol aduh alert sungguh kan depani

    ReplyDelete
  9. alamak!!!! mmg taksub btl ni semua diperhatikan... baru² ni jer layan.. layan gitu² jerlah..

    ReplyDelete
  10. Hahahhahahaha...serious falsya xpearsan sbb ralit tgk msg adam..hehehe

    ReplyDelete
  11. done libresse n derma organ

    ReplyDelete
  12. done libresse n derma organ

    ReplyDelete
  13. wah dasyat.. sampai benda mcm ni pun peminat adam hawa blh alert ye.. hihi

    ReplyDelete
  14. wah dasyat.. sampai benda mcm ni pun peminat adam hawa blh alert ye.. hihi

    ReplyDelete
  15. tak tgk adam hawa..xde beyond.
    haha..asal boleh je..tp sy pun tak perasan kalau x bulatkan.. :p

    ReplyDelete
  16. lor tgk gak ker drama ni ??

    ReplyDelete
  17. hehe. kalau dh minat tu, sume bende diselongkar. :)

    ReplyDelete
  18. tu dia dh nama pun drama kan mesti berdrama punya..alert dungguh dorang ni..xkan la dia nk shoot ikut iphone tu punya time kan hahahaha

    ReplyDelete
  19. tpbrasenya dia on wifi kan
    kalo iphone no service still lg boleh msg guna wifi..
    sbb ain pon pakai iphone..
    imassage....

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign