Fresh from the owner...

20 September 2012

Sakit dengan ikhlas.







my foot: kadang-kadang bila terlampau sakit, ada sesetengah orang jadi tidak ikhlas menerima ujian pemberian Allah kan?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. a'aa kan.... ada gak org yg camtu kot..

    ReplyDelete
  2. sakit tu penghapus dosa-dosa kecil...

    ReplyDelete
  3. nak wat camner kalau dah sihat, berdoalah semoga cepat sembuh dah jaga diri bebetul, aku nak demam ni, selsema dah muncul, tekak dah sakit.....sabar ajelah hendaknya!

    ReplyDelete
  4. mmg time tu dah tak ingat ape dh,..dok ingat sakit tu jer la..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign