Fresh from the owner...

20 September 2012

Review kad raya edisi akhir. Hehehe...

raya dah habis kan? tapi aku baru nak tepek cerita akhir pasal kad raya. ala, yang last je pun. sebabnya kad yang sampai kad Pahang aku dah review. yang samapi kat Johor tak sempat la nak review sebab sampai pun kat tangan husben. dia la tukang koyak dan bacakan untuk aku thru the phone. asalnya dia bagitahu je. tapi aku la yang suruh bukak. nak tahu jugak siapa kan. hehehe...

kad dari Ummi Iman.

dari eca.

kad Elly.


terima kasih ye. eca kreatif sebab hantar kad buatan sendiri yang dah diprint. cantik kertas glossy tu. siapa yang printkan untuk eca ek? akak nak hantar kat eca la mintak eca printkan untuk akak. boleh? hehehe... Elly, next year kaler hijau kasi up pada kaler kuning ye. skip je la kaler merah tu. yang anak-anak aku boleh la kasi merah. muahaha...

terima kasih sebab memeriahkan dan mengembalikan semula nostalgia lama dengan kiriman kad raya kamu dan kamu tu. sangat-sangat menghargainya walaupun yang datang hanya sekeping kad dan sedikit ucapan. apa yang penting ingatan tulus ikhlas tu kan? (*_*)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. samelah sy pun dah nak habis raya baru publish... tanda pengharagaan buat merekakan.. sbb sudi hantar kad raya.. terimbau kenangan dulu²...

    ReplyDelete
  2. Wah... masih terima kad raya lagi? :)

    ReplyDelete
  3. tahun ni takde rezeki dpt card raya dari blogger.. harap2 tahun hadapan ad lah rezeki ;P

    ReplyDelete
  4. Cemana sal bleh dpt byk kad raya ni? Femes jugak ye.

    ReplyDelete
  5. a'a wani pun dpt lg kad raya petang semalam hehe..best kan dapat bayak gak kad raya eheee

    ReplyDelete
  6. bestnya..banyak dapat kad raya..saya satu pun tadak..huhu

    ReplyDelete
  7. amboi mak budak sorang ni lelebey lak ye......

    ReplyDelete
  8. kad eca tu mmg cantik..

    ReplyDelete
  9. byk juga dpt kad raya,.sy sekeping pun ilek

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign