Fresh from the owner...

21 September 2012

Pemberian Jemarisuri.


pemberian daripada Jemarisuri untuk pengomen blognya. aku di antaranyalah kan. hehehe... terima kasih ye JS. dah dapat daripada minggu lepas lagi. husben yang bagitahu tapi saya nak buat entri kena balik sini la snap pic sekeping dua baru boleh buat entri. (*_*)

masa dapat husben siap bagitahu ada benda lembik-lembik je kat dalam ni. bila aku kata buka je la. baru la husben bukak. adehhh... katanya ada duit RM1 jugak. siap pesan kat husben simpan je la duit tu. takut dia combinekan dengan duit-duit lain walhal dah tahu dia kalau duit tu untuk aku dengan anak-anak, dia tak usik langsung. macam tu dapat, macam tu la dia letak semula. tak adanya dia nak combine-combine dengan duit lain. tapi saja aku je la cakap macam tu kat dia. hahaha...

keychain tu cantik. dah selamat guna dah pun JS. combine dengan keychain ladybird Masya. hahaha... terima kasih daun keladi, lain kali berilah lagi. adehhh... apa daa. apa-apa saja pemberian daripada kawan-kawan tetap istimewa pada aku. ada orang kalau dapat kad sekeping pun merungut: "Alah... kad je ke?" boleh pulak macam tu kan? nak bagi tu pun dah syukur. hahaha...





my foot: ada plan jugak nak memberi. insyaAllah... nanti-nati la. buat surprise je. tahu-tahu dah ada. ngeeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. tahniah jd pengomen tegar kat JS....

    ReplyDelete
  2. wah cantiknyer. RM 1 tu rezki juga tu

    ReplyDelete
  3. bestnya boleh hadiah! hehehe..

    ReplyDelete
  4. make sure i'm on your list ye!

    ReplyDelete
  5. wahh...rezeki alhamdulillah ~

    ReplyDelete
  6. Wahhh bestnya.. nk jadi pengomen tegar jgak la kt blog dia xD

    tahniah btw ^^

    ReplyDelete
  7. sy pun ada dpt gak tp yg bentuk lain :-)

    ReplyDelete
  8. Surprise apa la yg sal nak bagi ni. Heheh. Dpt tak email syaa ari tu?

    ReplyDelete
  9. kiutnyeeeee. nak jugak. hehe.

    ReplyDelete
  10. g pun dpt gak...tp lupalah nk snap2 buat entry..adess

    ReplyDelete
  11. rezeki org rajin komen nie

    ReplyDelete
  12. wani pun dpt...xdan buat entry lg hehe

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign