Fresh from the owner...

02 September 2012

Pashmina yang cantik.


ini cerita tertunggak sebenarnya. terlupa kat mana aku letak pic. hehehe... ini pashmina yang aku dapat daripada blog C'jai. pashmina yang cantik. kaler dark purple. aku dapat bersempena dengan segmen Nostalgia Ramadhan yang aku joint bulan puasa hari tu. walaupun tak menang hadiah utama tapi berterima kasih dan bersyukur jugak sebab menang cabutan bertuah daripada blog C'jai ni. terima kasih ye. suka sangat dengan pashmina ni.

walaupun aku tak reti nak pakai pashmina dan memang tak pernah pakai pun, boleh je aku gunakan sebagai alternatif untuk benda lain. hehehe... guna sebagai runner pun boleh kan C'jai? (*_*) memang aku ada baju kaler purple. jubah raya yang matching sangat dengan kaler pashmina ni. tapi aku la yang tak reti nak lilit-lilit kat kepala kan. pakai tudung biasa je. 


kad raya daripada ika. aku terjumpa kad ni dalam almari. tersorok atau disorok tanpa sengaja aku pun tak pasti. terima kasih ye ika. aku dapat ni pun sebab jadik pengomen setia kat blog adik yang giginya memang tak rongak pun. tapi sekarang ni dah lama aku tak ke blog ika ni sebab line lembap. aku belum habis pun ziarah kawan-kawan yang komen start daripada bulan puasa tu lagi. loading memang lembap la. kena pulak yang guna google plus. lagi la susah nak trace siapa yang jejak aku tu. apa pun, aku akan cuba jejak kamu dan kamu ye.

lambat atau cepat je. terima kasih sebab sudi jugak bertandang ke blog aku ni. sabar la menanti. okay... bajet macam ada orang tunggu plus macam glamer kan? hahaha... tak apa la. janji aku dan kamu dan kamu happy. terima kasih pada yang memberi. menghargai sangat-sangat setiap pemberian tu walaupun hanya sekeping kad.







my foot: happy birthday untuk anak buah aku yang ke-14. jadi anak yang baiklah hendaknya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. cantik pashmina kaler pink tu =)

    ReplyDelete
  2. ramainya anak buah akak..anak buah eca baru sorg.hehee

    ReplyDelete
  3. Ym tak selesa pakai pashmina, panass..hehe...yelah kene belit2 kan, tu yg pyh tuh..

    ReplyDelete
  4. cantik..tp ema tak berapa reti pakai pashima ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. cantik tu, KA pown x brp pandai nak pakai tp redah ajelah!

    ReplyDelete
  6. canik pashmina tu kak.. tp sy mmg x reti nk pakai.. x reti nak pakai + rimas bila kena belit2 tuh.. ekekeke..

    ReplyDelete
  7. cun pashmina tu.. tp lya x bape reti pakai..sbb dia pnjang & tebal kan.. wak balut badan ok.. leh hilang sejuk dlm aircond

    ReplyDelete
  8. pashmina tu cantik la...murah rezeki akak :)

    ReplyDelete
  9. Seronoknya...dapat tudung pasmina...rezeki...

    ReplyDelete
  10. rezeki..pasmina tu ctk...sha suka juga pakai ni..tp lau dha melilit2 mmg karau la haha

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign