Fresh from the owner...

27 September 2012

Mudahnya nak dapat pahala.






my foot: senang je nak dapat pahala antara suami dan isteri kan?

copy dari FB


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. memang seronok .. kite je adakalanya x sedar kan ;)

    dikkk maksud adik dekat2 nak limit payah nak load page akk tu macam mana ?? x paham dik ..
    nanti jawab di entry yee ;))

    ReplyDelete
  2. a'aa senag je sebenarnya suami is3 ni nk dpt aphala..

    ReplyDelete
  3. tu pun ada yang duk syok cari dosa sibuk pi kenyit mata kat pompuan lain..hahaha..

    ReplyDelete
  4. boleh di katakan semua dapat pahala bila bersama suami...

    ReplyDelete
  5. sangat mudahkan.. suka :)

    ReplyDelete
  6. senangggg bangat....tapi nak dpt dosa pun mudah juga! hehehehhehehehe

    ReplyDelete
  7. Banyaknya pahala..
    Alhamdulillah!!! ;)

    ReplyDelete
  8. hikhikhik... masih ada gak yg tak mau pahala ni sehingga lahir anak tanpa nikah. kasihan anak itu kan. insyaALLAH sama-sama kita jaga.

    ReplyDelete
  9. pahala sng dapat tp dosa juga yg dicari..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign