Fresh from the owner...

10 September 2012

Kucing.







my foot: dah share kat FB. sekrang ni share kat blog pulak. untuk peringatan sebenarnya.




apa ini:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. alahaiiiii... sayu plak baca statement kucing ni.. kesian kan.. kadang2 ada orang tu selamba ja makan2 sorang.. kucing kat bawah kaki dia termiow miow satu cebis pun tak kena bagi... huu..

    sayangi haiwan2

    ReplyDelete
  2. saya memang x gemar nak bela kucing sebab geli bila dia manja2 dan sondol2 kaki...tp saya memang x sampai hati biar kucing lapar time mak bela dulu...

    ReplyDelete
  3. peringatan utk sy jugak ni kak,..

    ReplyDelete
  4. Huhu kalau kat kedai makan selalu kucing mai dok pewwit kat kaki.... insyalllah ada rezeki dia kita bagi...

    ReplyDelete
  5. Mana kita tahu kalau2 kucing itu mendoakan kita dimurahkan rezeki hanya dengan sisa2 yang kita berikan kepadanya, kan? :)

    ReplyDelete
  6. kucing pun makhluk Allah S.W.T yang perlu disayangi

    ReplyDelete
  7. sian kan..mmg tak sampai ati....tp sedih kalo kebetulan kita makan takde yg dia leh makan...terpaksa menghampakan dia...

    ReplyDelete
  8. tak sampai hati...kadang2 kucing datang bising kat dapur huhuhu

    ReplyDelete
  9. ada juga kucing masuk ikut pintu dapur..tp bila kita ke dapur..mencicit larriii..

    ReplyDelete
  10. olololo. siannyeeee. takleh jugak tgk kucing dtg bile tgh mkn. bese mkn kat kedai kan. ;)

    ReplyDelete
  11. org tak suka kucing dan tak penah bg dia makan. selalunya ayah je bg.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign