Fresh from the owner...

19 September 2012

Inilah kepalanya.





my foot: ada yang dapat cari dalam masa sepuluh saat. tapi kalau di FB dia mintak cari dalam masa 2 saat je. hehehe... ada yang takut nak cari. takut terjumpa benda lain pulak. adehhhh... (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. Kepala apa tu? Ala, tak baca plak entry sebelum ni.

    Sal, saya dah email pasal emas tu. Sorry ye lambat.

    ReplyDelete
  2. tak kuor la gambar..huhu..line semput..

    ReplyDelete
  3. pernah tngok gmbar ni, dlm fb. haha edit ke real?

    ReplyDelete
  4. situ rupanya hahahhahahahahhahaha rabun betul aku nih!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign