Fresh from the owner...

13 September 2012

Hujan yang sangat lebat.

masih packing-packing barang. nanti malam la update blog dengan blogwalking ye. adehhhh... banyak lagi yang tak settle ni. bising pulak husbennya nanti kalau tahu packing tak habis. muahaha... mood tak ada nak packing-packing nak buat macam mana. baju nak bawak balik Terengganu dah siap 95%. ada dua tiga helai baju je yang belum siap lagi letak dalam beg. barang-barang yang nak bawak balik Johor pun tengah dikemaskinikan.

JS, tadi husben ada called bagitahu barang dah sampai. terima kasih ye. dah balik Johor baru boleh buat entri. sebab banyak jugak benda yang sampai kat sana. dah stop guna alamat Pahang dah. esok bilik dah kena kemas.  rasa sayang jugak la nak tinggalkan rumah my dad ni. dah besar kat sini. bila time belajar memang banyak duduk luar tapi still balik kampung jugak in the end.

oh ya, blog ni akan bercuti jugak sampai Isnin. kalau sempat online, aku online la. esok dah nak balik. tak tahu ada kesemptan ke tak. Isnin dah nak balik Johor. selasa nak kena kemas rumah. huhuhu... jadual dah packed untuk beberapa hari. itu belum balik lagi tu. (*_*)

sampai ketemu lagi ye. terima kasih sebab sudi jugak melawat blog usang ni. eh, usang ke?! hikhikhik...






my foot: apa kena mengena tajuk dengan entri? sekarang ni hujan. ada ribut-ribut sikit. kena shutdown la.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. loor dah berkemas yee
    bileelahhh dpt jumpe kan
    dah x duk sini lagilah payah nak jumpee ;)

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti kak...mudah-mudahan urusan akak berjalan dgn lancar..

    ReplyDelete
  3. bznya la kawan aku yang sorang nih kan! meh aku tolong pack, dengan ko skali aku pack wakakkakakakaa

    ReplyDelete
  4. kalau g dekat g dh tlg packing kan :)

    ReplyDelete
  5. Semalam kat shah alam hujan lebat danangin saaaaaaaaaangat kuat.. :D

    ReplyDelete
  6. selamat berkemas dan selamat berpindah..:)

    ReplyDelete
  7. kalau cr hujan tak mengapa lagi...jangan kilat..bahaya!!!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign