Fresh from the owner...

05 September 2012

Happy Birthday!!!




happy birthday untuk Elly. dah tua dah ko ye Elly. aku bagi flying kiss Azfar je la dari jauh. boleh gitu? hadiah untuk ko la tu. muahaha... aku pun tak tahu birthday ko hari ni sampai la aku baca kat komen. Kak Ngah pulak time tu dah selamat makan keknya. beli yang biasa-biasa je sebab abahnya tak ada. nanti celebrate semula bila abahnya dah ada. time tu tak letak jugak nama ko. hehehe...

dan happy birthday kedua ni untuk si kecik Alisha. anak dara Ina, IntanBerlian. Alisha dah dua tahun. Kak Ngah  tiga tahun. beza setahun je dia orang ek. Ina pun dah nak dapat baby baru tak lama lagi. semoga Alisha jadik anak yang solehah la hendaknya.







my foot: hari ni ke hospital lagi untuk checked wrist yang sakit. doc kata tulang okay. cuma ada lebihan air di antara dua tulang. no special treatment. the best that the doc can give is... buat fisio to reduce the pain. okay... memang sakit. tapi nak buat fisio? saya balik Johor la buat kat sana. huhuhu...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. eppy bzday utk elly n thank akak wish utk alisha... :-)

    *sorry dah lama xjenguk sini...

    ReplyDelete
  2. happy besday bt semua...
    nak bt fisio....???

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir buat mereka ber-2... semoga dipanjangkan umur & diberkati hidupnya...

    ** moga awk baik2 saje ye.. take care

    ReplyDelete
  4. hepy besday utk elly...utk alisha dh wish kt blog kak ina hehe

    ReplyDelete
  5. rami yg meraikan hari jadi ye semalam!

    ReplyDelete
  6. tak sangka si elly tu kiranya kakak pada ema..hehehehe

    ReplyDelete
  7. siap ada special entry utk elly ni..
    me is jeless hoccap...hahaa

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday jugak untuk elly..

    ReplyDelete
  9. happy bday to elly n alisha :)

    ReplyDelete
  10. hepi befday utk befday girl. hee. :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign