Fresh from the owner...

04 September 2012

Hadiah raya.


balik rumah MIL sebelum balik Johor dan habiskan puasa kat sana, tak sangka pulak dapat hadiah raya. bukan MIL yang bagi tapi SIL yang ke Bandung a few months before puasa yang bagi. second time dapat hadiah telekung. first time daripada husben masa kawin. tapi yang ini datang jauh dari Bandung. cantik. aku suka. hehehe... kebetulan aku memang ada plan nak beli telekung baru sempena raya ni. dah cakap dengan husben pun. tapi tak sempat nak beli MIL bagi telekung ni dulu.

alhamdulillah... rezeki bulan puasa. terima kasih Kak G. cantik sangat telekung ni. memang rasmikan pagi raya tu. tercapai jugak nak ada telekung baru. bukannya tak ada telekung tapi dah lama jugak tak beli baru. cantik jugak barang dari Bandung ni. kalau ada rezeki boleh la pergi shopping-shopping kat sana. okay... verangans je. (^_^)


ini yang husben dapat. adiknya yang baru balik daripada Jepun belikan. ada dua tiga helai dan husben suruh aku pilih. adehhh... kaler ada dua je. hitam dengan putih. design ada la dua tiga. pilih punya pilih, aku ambik yang ini kaler hitam. kalau putih rasanya cepat sikit kotor. untuk anak-anak pun adanya. tapi MIL tak jumpa cari kat mana dia letak baju-baju tu. jadinya kena tunggu MIL cari la. bila akan dapat aku pun tak tahu. hahaha...

tak apalah Mie. nanti-nanti pun boleh cari jugak lagi. biasanya macam tu la. masa nak tu tak ada. time tak nak tu jumpa je. kalau ada tu ada la. aku tak kisah sangat pun.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. Cantik kak..
    Ina pun teringin nak telekung dari Bandung..
    Nanti kalau akak p leh ler pesan kat akak erk..
    Hik3!!!!!

    ReplyDelete
  2. Kakcik pun ada dua pasang lagi telekung dari Indonesia pemeberian adik2 angkat yang belum kakcik gunakan. :)

    ReplyDelete
  3. salam singgah
    cantik..
    suka gak kalau dapat hadiah ni =)

    ReplyDelete
  4. cantik telekung tu..;)

    jauh dtg ole-ole ni ya..best..

    ReplyDelete
  5. wah est tu tahniah yer

    ReplyDelete
  6. mmg sweet telekung dr bandung ni..cuma js kadang2 cerewet sbb suka cotton dan tak berhias sgt...hihi..

    ReplyDelete
  7. telekung2 dari sana mmg cantik2 KA pown ada dapat satu dari en hubby and satu for my mum jugak !

    ReplyDelete
  8. kita suka telekung, kalau pergi mana2 bercuti mesti nak beli. hehe...telekung tu mmg cantik kak.

    ReplyDelete
  9. bestnye...dpt telekung dari bandung.telekung kat sana cantik2..shopping kat sana mmg best..insyaAllah pegi la nnt.. :) sy pun berangan sama nk g jugak..hihi..

    ReplyDelete
  10. rezekilah tu ... seronokkan dapat hadiah drpd adk beradik walaupun dr SIL oklah tu .....

    ReplyDelete
  11. cantik teleung tu kak..Alhamdulillah rezeki raya

    ReplyDelete
  12. murah rezeki akak...telekung tu cantik

    ReplyDelete
  13. cantik telekung tu..apatah lg hadiah,mmg terbiklah..:)

    ReplyDelete
  14. kad dari sal selamat iza terima..terima kasih ya..InsyaAllah tahun depan iza lak bagi kad :)

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. murah rezeki :-)

    ReplyDelete
  16. ctknya tlkung tu..alhmdulilah rezeki :)

    ReplyDelete
  17. cantik..rezeki kan kak
    done nokia

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/oreo-cake.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign