Fresh from the owner...

11 September 2012

Curi-curi Suka Giveaway.

rasa macam nak join GA je. 
ni GA daripada blogger fames amos jugak.
EQBAL ZACK.
nak join sebelum tarikh tutup 16 September 2012 jam 11.59 malam.
lepas tarikh dah tak dilayan entrinya.

nak join klik SINI.


jom la meriahkan GA ni. mana tahu rezeki dapat novel ni.
aisey... dah lama tak baca novel.
mesti sedap novel ni nih. (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. Kak Sal gudluck ya!
    hope ada rezeki kak Sal
    menang novel leh share baca, heheheh..

    ReplyDelete
  2. cam best jer...nak join jugaklah hihihi

    ReplyDelete
  3. cam best jer...nak join jugaklah hihihi

    ReplyDelete
  4. saya pun join juga.. macam bestkan novel tu :)

    ReplyDelete
  5. good luck.. macam best je boleh menang novel..

    ReplyDelete
  6. Salam... :)
    Jaja dari segmen yang sama..Jaja dah follow awak,mai la follow Jaja balik.. ^_^
    jemput join GIVEAWAY Jaja..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    jom join TEAM kami jugak..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/perasmian-group-blogger-team-blogger.html

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/09/curi-curi-suka-giveaway.html

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign