Fresh from the owner...

14 September 2012

Bantuan untuk Ahmad Adam Syukri.



setiap hamab Allah akan diduga. begitu juga dengan ibu Adam Syukri. Ya Allah... besar pengorbanan ibunya menjaga Adam Syukri. aku dah add FB Adam Syukri ni. semoga si ibu terus tabah dalam membesarkan anak seistimewa Adam Syukri. hulurkanlah bantuan seadanya. mengikut kemampuan kita. semoga beban si ibu terasa sedikit ringan dengan sikap prihatin yang kita tunjukkan.





my foot: Ya Allah... kuatkanlah hatinya kerana dia ibu yang sangat tabah menerima ujianMU.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. nampak jugak post ni di fb smlm...semoga adam cepat sembuh..

    ReplyDelete
  2. ya allahhh
    besar dugaan allah kepadanya
    sedihnyaa tgk keadaan bb adam nie
    insyaallahhh kita cuba bantu sedaya yang mampu ..

    memang terniat dihati nak bantu , insyaallahh jika ada rejeki dari allah , akan disedekahkan jua ...

    ReplyDelete
  3. semuga keluarganya tabah...YA ALLAH, KAU HILANGKAN KESAKITANYANG DIALAMI OLEH BABY INI

    ReplyDelete
  4. tak sampai hati nk merenung wajah si kecil ni lama2....huhuhu

    semoga mereka sekuarga beroleh kekuatan..dan smoga si kecil ini kembali sihat hendaknya...aminn

    ReplyDelete
  5. K zefa ada syer pasal baby ni di FB.. tak sanggup nak tgk wajahnya, pasti tak tertanggung deritanya. Semoga anak ini kuat, semoga ibunta tabah..

    ReplyDelete
  6. kesiannya...hanya mampu berdoa...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign