Fresh from the owner...

29 August 2012

~ WW #42 ~ Kami dan biru!!!





my foot: bersyukur diberi peluang bernafas dan bersama di hari raya. alhamdulillah.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. serba biru....sejuk jer tengok....semoga terus bahagia sekeluarga..

    ReplyDelete
  2. cantiknya tangkap kt studio kan...teringin gak nk gi studio tangkap gambar camni..:)

    ReplyDelete
  3. wah birunya.. cantik!

    akak girl tu twin ke?

    ReplyDelete
  4. sedondon gitu, cantik sgt. tapi akak berkenan sgt tudung yg heroin berdua tu pakai, cantikkkk

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya...

    wah amik gambar kat studio jugak yer.. cantik²....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..moga diberi peluang utk taun depan plk..

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri kak sal dan famili, wow! serba biru kita.. rasa berada di awanan dan lautan, hehehe.. tenang je saya menatapnye, hehehe...

    ReplyDelete
  8. Barisan Nasional tahun ni Sis.

    ReplyDelete
  9. Uishhhhhhhhhhhhh kak!!!
    Bersinar bak mutiara di lautan biru..
    Ewaahhhhhhhhhhhh!!

    ReplyDelete
  10. comei...suka ngan pic ni...js nk p studio jugaklah ...hihi

    ReplyDelete
  11. cutenya...lawa lah..sgt pdn hehe

    ReplyDelete
  12. cantik... ingat nak pergi studio gaklah ambil gambar kenangan utk raya ni

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri buat akak sekeluarga ;)

    Warna tema biru I like ;D

    ReplyDelete
  14. pewitttt lawa nya biru ituuu.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign