Fresh from the owner...

03 August 2012

Untuk anak-anak dan ibu juga!!!

disebabkan tahun ni color themenya biru dan tambahan pulak wedding my SIL nanti pun pakai biru, jadi aku pun cari la aksesori tambahan untuk anak-anak dara aku ni. last two years ada aku belikan aksesori tapi budak-budak ni bukan nak pakai pun. this year kena pakai jugak. aku suka sebab cantik je pada pandangan mata aku ni. hehehe...

apa yang aku beli? alah... benda biasa-biasa je. murah-murah je pun. sampai kat tangan aku hari rabu. alhamdulillah... boleh la melaram tahun ni dengan anak-anak. (*_*) untuk Azfar aku belikan samping tapi labuh sangat la pulak. kena repair la kasi pendek sikit. okay la tu. sesekali bagi Azfar pun melaram jugak kan? raya tahun lepas dia kecik sangat lagi. baru 3 bulan. raya tahun ni dah boleh berjalan. seronok la sikit.

jom tengok apa yang aku beli.

siap ada kotak comel lagi.

cantik?


tiga utas gelang tangan. 14ct Gold Filled Wire. dua untuk anak-anak dara dan satu untuk ibu. hehehe... cantik tak? siapa cakap tak cantik meh sini. nak lempang lutut dua kali. sila cakap cantik ye. hohoho... aku beli ini secara online. kebetulan terpandang akan color birunya. terus la hati ni berkenan. berurusan di FB. ramai yang bagi respon baik pada produk yang dia jual. kebetulan memang dia jual murah. free postage lagi. ada banyak pilihan. lain kali boleh beli kaler hijau or merah. kaler pun boleh request.

tak dapat emas tulen, gold filled wire pun dah okay. especially kalau kamu dan kamu peminat gelang. mesti suka nak buat koleksi kan? sebab harganya pun berpatutan. boleh la nak pakai dan match dengan baju. aku suka jugak. pure gold pun suka tapi tak suka sangat nak pakai emas banyak-banyak. besar-besar pun tak suka. suka yang simple je. alahai... senang betul la husben saya ni dapat saya kan? muahaha... (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. err..puji mcm nak minta seutas je tuh..hehehee..

    ReplyDelete
  2. wah...siap ada gelang seragam ni...chantik..:)

    ReplyDelete
  3. cantik.. tema baju biru ker???

    ReplyDelete
  4. elok laa anak dara pakai..comel..sedondon ngan mak dia...saya nie,..dok pulun beli kat anak..tapi idoknyer dia nak pakai...geram betol...tahun nie..biar mama dia jer pakai...hiihhii

    ReplyDelete
  5. cantiknya mama,bergaya ciut miutlh mama n ank2 thn nie..:)

    ReplyDelete
  6. kalau ank perempuan suka la blh hias mcm2. hehe.

    ReplyDelete
  7. cantik lah gelang tu..(ikhlas nih) hihi sy taem muda2 dulu pon suka jgk pakai gelang yg maniknya kalerful mcm tu..hehe

    ReplyDelete
  8. cantik...mesti nampak lagi cantik bila dh pakai ni..:)

    ReplyDelete
  9. wah cantiknya..msti untuk raya ni hehe

    ReplyDelete
  10. colour dan design sangat sweet....nape la anak2 aku tak suka pakai aksesori begini....togel aje gayanya!

    ReplyDelete
  11. alahaiiii cantiknya. akak beli kat siratu, rantai avon. cukup le utk budak2

    ReplyDelete
  12. wahhhhhh cantik
    bergaya lahh anak beranak nie ;)

    ReplyDelete
  13. cantik..melaram sakan la raya ni eheeeee

    ReplyDelete
  14. sy tak berapa suka aksesori.naik rimas.hehe..ada la 2 3 koleksi kristal,tu pun semua kawan3 bg..sy tak pakai pun.emas lg la tak suka.huhu

    tp sy suka tgok org pakai.tmbh2 klu budak kecik macam kaklong n kak ngah.msti comel..)

    ReplyDelete
  15. Cantik gelangnya.. Tgk org pakai pun cantik. Tp saya mmg terlalu simple orgnya.. Malas nak pakai :(

    ReplyDelete
  16. cantik kak.. sedondon 3 beranak nanti :-)

    ReplyDelete
  17. kita sama sal...bab emas tu...dpt 1,2 yg simple pun okay...kalo takde pun takpe...sbb tak rajin pakai..huhu

    ReplyDelete
  18. cantiknya....jeles pulak tengok..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign