Fresh from the owner...

01 August 2012

Tidur sajalah.

entah bila la boleh balas jehak. dah hangin dengan line ni. update seadanya ye. dalam tempoh 15 minit tu kena taip laju-laju. kalau tak nanti dia kembali sengal. malas nak melayan line internet yang macam ni. sebab tu jugak mood nak berblog kureng sikit. bila nak taip tu tetiba je tak connect dah. mahunya tak hangin satu badan. pujuk-pujuk hati pun tak jalan jugak.

mahu tidur la. mungkin dah balik kampung nanti boleh online dengan tenang dan tak ada masalah even untuk blogwalking sekalipun. harap-harap jugak boleh jejak kengkawan. dah berangin dah dibuatnya. minggu ni jadik balik kampung. baju satu apa pun tak kemas lagi. hahaha... nak kemas baju pun tak ada mood. adehhh...

oh ya!!! baju raya husben dengan Azfar pun dah siap. alhamdulillah. memang rezeki adik ipar aku la tu untuk balik berbuka dan bersahur dengan family dia buat kali terakhir. insyaAllah, kalau bertemu dengan Ramadhan yang akan datang dia dah jadik wife orang. melayan suami la nanti. ngeee... baju raya aku hantar awal tahun ni sebabnya macam ni la. takut ada sebarang kemungkinan tak terjangka. susahnya nanti, aku jugak!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Semoga kat kpg nanti line tenet ok....

    ReplyDelete
  2. klu line super lembap mmg APTB hihihi

    ReplyDelete
  3. bestnya.baju raya sy masih dlm keadaan 'kain pasang' lg kak =D

    ReplyDelete
  4. raya punyer semua dah setel..

    ReplyDelete
  5. bestnya nak balik kampung!

    ReplyDelete
  6. Geram kan sis kalo line mcm siput..
    Lembab.. ;)

    ReplyDelete
  7. sal dh blh raya dh tu...baju dh siap..^^

    ReplyDelete
  8. Susah juga bila ada masalah dgn line. Line puasa lah tu.. tu yg slow je ;) baguslah awal2 dah siap.

    ReplyDelete
  9. kalau line lembab mmg terasa malas nak online kan..

    ReplyDelete
  10. mmg bengkek kalo line tenet slow..kita dah la nak cepat,.huhu

    ReplyDelete
  11. sama la kak.. sedih ni. bukak 1-1 blog makan masa.. post entry dni lak wat hal takleh letak label.. spoil mood hari ni

    ReplyDelete
  12. sabo2..line dh ok nti bley la bw.hehe

    ReplyDelete
  13. tang baju raya tu, mmg elok sgt la antar awal2..mcm sy, antar awal2 pon xsiap2 pon lagi..adoi~

    ReplyDelete
  14. mmg hangin kalau line lembap. saket jiwe ini. huhu.

    ReplyDelete
  15. sy anak2 kasut raya je belum cari.. yg lain dh settle.. opppss sampin n songkok pun x der.. tp rasa cam malas nk beli sbb diorg bukan suka pakai pun nak2 songkok tuh.. membazir je kan..

    ReplyDelete
  16. sy thn ni beli siap je kak... :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign