Fresh from the owner...

08 August 2012

Orang ternama yang gagal!!!







my foot: daripada kegagalanlah kita akan belajar sesuatu kan? tengok fames amos kat atas je la. semuanya orang yang kaya raya lepas gagal. share daripada FB.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. betul tu never fail never experience new way... be reborn :)

    ReplyDelete
  2. g pun byk gagal dlm hidup...hurmm tapi tak berjaya2 lg nih..camno? hik3...malas berusaha nih!!

    ReplyDelete
  3. kalau yg gagal ttp tetap gagal selamanya ade kak ? hee.

    ReplyDelete
  4. tulahhh. belajar dari gagal boleh buat kite lebih menghargai kejayaaan. :)

    ReplyDelete
  5. belajar dr kegagalan sesuatu yg indah bila berhasil mendapat kejayaan :))

    ReplyDelete
  6. lumrah hidup..pasti ada hikmah..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign