Fresh from the owner...

17 August 2012

Kad raya untuk semua.



asalnya memang aku nak buat entri ni awal-awal lagi. tapi tertangguh la pulak. tinggal seminggu nak raya la baru sibuk-sibuk nak buat entri ni kan? hehehe... tak apa la. raya kan sebulan. tak semestinya kena dapat kad raya bulan puasa je. syawal pun okay apa.

siapa yang nak kad raya nanti send email kat nuranisalya@gmail.com ye. tak pun tinggalkan kat comment box pun tak apa. add takkan dipublish. macam biasa la kan. itu pun kalau ada la yang nak. sebab aku suka budaya kirim kad raya ni. nostalgia tu banyak. rasa macam imbau semula kenangan silam.

sms ke mms or even yang dihantar melalui internet takkan sama dengan kad yang kita dapat by hand ni. kad yang boleh kita pegang, kita baca, kita gelak tengok tulisan tangan si pengirim. ia juga salah satu cara untuk eratkan ikatan persahabatan antara kita yang berkenalan di alam maya ni kan?





my foot: maaf sebab merangkak-rangkak nak balas jejak. tapi aku jejak jugak. cuma ambil masa sikit la. sebabnya laptop ni cepat panas bila on lama-lama. petanda untuk minta laptop barukah? (*_*)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 comments:

  1. vavavavavavavv wei mana add ko?

    ReplyDelete
  2. ya...sepanjang syawal pun ok lagi kalau nak kirim kad raya...kad..raya sebulan...

    ReplyDelete
  3. G pun br up entry ucapan selamat hari raya...takpelah...dah dekat2 mcm ni lebih terasa aura rayanyaa :)

    ReplyDelete
  4. rasanya wani dh kasi kan alamat kat kak eheee

    ReplyDelete
  5. kad raya kita takde tulisan tangan. hehe... tulisan mcm cakar ayam, segan.

    ReplyDelete
  6. dah dapat dah kad dari akak.. tq erk.. seronoknye dapat kad raya nih

    ReplyDelete
  7. nolstagia.. :)
    nak juga.. :p

    Norzaimah A Bakar
    No. 108, Blok 34, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

    ReplyDelete
  8. nak..nak...ti sy bagi adress yer..hihi

    ReplyDelete
  9. nak jugak lahhhhh. hee. nnt line okey, bolehla hntr address nye ye. ;)

    ReplyDelete
  10. Wah!! semua nak kad raya ya...

    ReplyDelete
  11. err..alamat saya ada simpan lg tak ?..nak gak kad raya..hikhihk..

    ReplyDelete
  12. kad raya dari sal dh sampai semalam..terima kasih ye.

    ReplyDelete
  13. Kakcik juga merangkak nak balas jejak. Rasa tak seronok sangat tak dapat membalas kunjungan kawan2. :(

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya kak...:)

    ReplyDelete
  15. nak.. hehehehe..

    Rosilawati Mat Salleh
    No.42, Lorong24 Tycoon Square
    Taman Patani Jaya
    08000 Sungai Petani Kedah

    ReplyDelete
  16. Kad raya dikirim sbg tanda ingatan,
    Selamat Hari raya aidilfitri.

    ReplyDelete
  17. kak sal, sy dh dpt kak dr akka.. thanks tau :-)

    ReplyDelete
  18. ala.. baru baca.. sempat lagi ke.. kalau bg alamat nak pos hihihihi.. xpelah...

    selamat hari raya maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  19. Salam aidil fitri...maaf atas segala kekhilafan..

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya Aidilfitri..

    Maaf anadai ada salah silap sepanjang perkenalan kita :)

    ReplyDelete
  21. tq Sal...kad raya dh sampai semalam...sorry g tak sempat nk membalasnya...Tak sempat dh nk pi carik kad raya...InsyaAllah tahun depan leh beli kad raya dan hantar pd blogger2 :)

    ReplyDelete
  22. ema nak ucapkan terima kasih atas kiriman kad raya tempoh hari..maaf lambat ucapkan... selamat hari raya untuk anisalya juga.. nanti pm alamat kat ema sekali yer..di ema7044@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
    serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers
    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
  24. selamat menyambut hari raya dari kakain..maaf dipinta jika terdapat silap dan salah...

    ReplyDelete
  25. ok ape janji ada ucapan .. tu yg penting dikk

    ps ; jgn lupe dtg umah akk kalau balik rumah ayah ;))

    ReplyDelete
  26. Selamat Hari Raya Sal...
    Kalau ada tersilap kata. bahasa...
    Gurau2 tak kena tempat ke..maafkan g ya....

    ReplyDelete
  27. As salam Kak Sal,

    Cutenye kad raya upin ipin tu! Favorite Iman :))

    Marya nak ambil kesempatan ini mengucapkan salam lebaran dari kami sekeluarga di Peru! Ampun maaf sekiranya ada salah silap sepanjang perkenalan di alam maya ini... Taqabbalallahu minna wa minkum... :)

    Insya'ALLAH, Syawal ke 3 saya akan ke udara di MHI TV3 lagi... Ada masa tontonlah ye! :))

    ReplyDelete
  28. … Unbelievable , but I just found software which can do all hard work promoting your www.salya07.com website on complete autopilot - building backlinks and getting your website on top of Google and other search engines 1st pages, so your site finally can get laser targeted qualified traffic, and so you can get lot more visitors for your website.

    YEP, that’s right, there’s this little known website which shows you how to get to the top 10 of Google and other search engines guaranteed.

    I used it and in just 7 days… got floods of traffic to my site...

    …Well check out the incredible results for yourself -
    http://magic-traffic-software.com

    I’m not trying to be rude here, but I believe when you find something that finally works you should share it…

    …so that’s what I’m doing today, sharing it with you:

    http://magic-traffic-software.com

    Take care - your friend Jennifer

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign