Fresh from the owner...

09 August 2012

I am a parent!!!









my foot: terjumpa ni kat FB. so nak share la kat sini. belum dapat balas jejak. nanti akan try pulun habis-habisan. penat!!! siang dok kemas rumah ni. lepas berbuka nak layan diri sendiri pulak. adehhh... hari ni nak berjalan jauh sikit. husben nak cari jeans. memandangkan dia kerja malam, siang je la masa berjalan. next week dah start kerja siang pulak. terima kasih pada kamu dan kamu yang sudi singgah ye!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. InsyaAllah dni akan share :)

    ReplyDelete
  2. I am a parent and agree! posting this to my children!

    ReplyDelete
  3. sedih plak g baca...maklumlah....parent yg tak serupa parent....hurmmm....huhuhu

    ReplyDelete
  4. driver you insane tu..hehe..

    ReplyDelete
  5. ok, sy bukan seorg ibu lg. hee,

    ReplyDelete
  6. Menyeramkan kalo anak2 baca ni. Tapi takpe. Sbb dia anak. Terpaksa terima kan?

    ReplyDelete
  7. semoga mereka memahami..:)

    ReplyDelete
  8. :) singgah sini..kak penat urus uma..xpa plhan2 ya kak..:D

    ReplyDelete
  9. banyak juga yg menarik dlm FB nie
    artikel2 macam nie boleh kita share disini bersama ..
    untuk renungan kan ;)

    ReplyDelete
  10. teruja nak ada anak sendiri.tpi laki pun non-hado..carikan kak.hehehe


    nnti email eca alamat yer..
    nak send kad raya.

    ReplyDelete
  11. i am a parent too hihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign