Fresh from the owner...

27 August 2012

Don't let the world...





my foot: dah ramai start kerja hari ni kan? sekolah pun dah buka. selamat kembali semuanya.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Kakcik dah kerja dari minggu lepas lagi. :)

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  2. Mood je belum kembali2 lg nih...hehee

    ReplyDelete
  3. yr macam saya yang sudah masuk opis nih. huhuhu ramai yang ingat dah terus cuti.. akekkee

    ReplyDelete
  4. betul tu setiap kejadian ada alasan dan hikmahnya

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign