Fresh from the owner...

03 August 2012

Dejavu di Kinabalu. Dah tamat!!!



semalam episod last Dejavu di Kinabalu kan? aku tak ada la layan cerita ni sangat. tapi tengok jugak la sikit-sikit. aku tak join orang lain berbuka kat meja makan. susah sebab Azfar bukan nak duduk diam. aku berbuka kat depan tv. lepas berbuka, layan kejap la cerita ni. tambahan pulak bila tengok status kawan aku kat FB dok 'meroyan' marahkan Nadira. hahaha... masakan tidak, bila sakit ingat Bazli. bila sihat ingat Amar. nak kawin dengan Bazli tapi dalam tak sedar sebut nama Amar. dia orang harap watak Nadira tu mati. aku pulak vote tak payah kawin la kesemua watak tu. phenin!!!phenin!!! (*_*)

tapi in the end kawin jugak si Nadira tu dengan Bazli walaupun hatinya masih pada Amar. walaupun dah tukar jantung dua kali (waaahhh... senangnya nak dapat jantung kan? dok boleh main tukar-tukar je.), dia tetap ada rasa pada Amar bila berjumpa semula 3 tahun kemudian. tapi dia kan dah jadi isteri Bazli. sekuat mana pun 'rasa' dia tu, dia dah jadik hak orang lain. eh, ada jugak ye orang yang terlalu baik sangat macam Bazli tu?! cinta  tak pernah padam la sangat. layan je la. apa-apa pun lepas ni 'Bazli' jumpa awek lain pulak ye? dah tak ingat lagi dah dengan Nadira. 

kalau kita sayangkan seseorang, tak bermakna kita harus memiliki. kadang-kadang melepaskannya tu adalah kebahagiaan yang pasti kerana perancangan Allah itu lebih sempurna.









my foot: kalau nak marah Nadira tu marahkan Nadira sudahlah ye. jangan marahkan Tiz Zaqyah. dia ikut skrip je. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. dni tengok semalam endingnya hampeh... senang2 je tuka jantung.. pastu 3 tahun kemudian terus.. tergantung sikit endingnye huhu

    ReplyDelete
  2. Saya memang follow cerita ni semalam, oklah ending dia tu..

    ReplyDelete
  3. sy xtgk sgt cite ni tp smlm adalah jugak tgk episod last.. terpikir2 gak, sape yg bg jantung tu

    ReplyDelete
  4. tgk jugak semalam sbb last episodkan.. sblm nih tgk2 gitu jer.. x menghayati pun.. hehe..

    ReplyDelete
  5. lega dh tamat..wani xsuka nadira hahaha

    ReplyDelete
  6. sampai sudah tk tgk2 cite ni..

    ReplyDelete
  7. ada edisi kedua..rasanya edisi semalam ikut keputusan majoriti yg nak mcm mana

    ReplyDelete
  8. tak best langsung ending nye. huhu.

    ReplyDelete
  9. meriah tul citer ni ramai rakan blogger yg wat entry tentang citer ni..:)

    ReplyDelete
  10. best x kak??sha xtgk pun..apapun dorg shuting kat sabah hehe

    ReplyDelete
  11. hahahhaha aku pun terjebak layan cite nih akkakakakakakka

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign