Fresh from the owner...

31 August 2012

Dapat anak buah baru.

tahniah buat my ex-roomate plus housemate atas kehadiran insan baru. dulu berdua. lepas tu bertiga. sekarang berempat pulak. dulu kena pantang bulan puasa. sekarang ni alhamdulillah, lahirnya selepas raya. bersyukur atas rezeki dan kurniaNYA.

sekarang ni si abang dah ada kawan bergasak. kalau abang lahir dengan berat 2.9 kg, si adik ni lahir dengan berat 3.77 kg. okay... pertambahan berat pada si adik akibat si umi makan segala jenis mak nenek kuih raya. kuih dengan butter dan marjerin. jadik muka si adik boleh tahan bulatnya. gembira sambut ramadhan dengan syawal dengan kehadiran suami di sisi. sambut orang baru pun suami ada jugak menemani. memang happy berganda-ganda la kan.

tahun ni tema kita sama ye... BIRU!!!


tahniah sekali lagi ye Ana atas kelahiran baby boy pada 30 Ogos 2012 jam 11.06 pagi ek? dah lupa masa kelahiran. tapi yang pasti pukul 11 lebih la. Ana kata baby barunya tak nak jadik anak merdeka. nak keluar jugak awal sehari. okay la tu. dia pemalu. malu bila ramai sangat yang celebrate birthday dia nanti.

apa pun, alhamdulillah. semuanya selamat adanya. Ana ni pemilik blog Sesuci Kasih Setulus Hati. lepas ni dia berehat panjang la daripada blog sebab katanya akan berpantang di kampung. kat kampung pulak tak ada akses internet. okay... jumpa lagi sebulan kemudian. hehehe...







my foot: pic cilok daripada FB Puan Ana ye... (*_*)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. cousin akak pun baru dpt baby boy. kita ni tumpang sronok aje bila sedara mara terima org baru, bestkan, sronok dpt cium bau baby, tak jemu

    ReplyDelete
  2. tahniah utk ana....






    bilalah nk bertigaa ni...huhuhhu

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk ana... sweet je in blue :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign