Fresh from the owner...

08 August 2012

Baskin-Robbins untuk Malaysian.



sekalipun tak meanng emas, Baskin-Robbins akan tetap bagi aiskrim free. tapi unyuk dua jam je la. dan untuk tempat yang ada BR je. tempat yang tak ada tu nasib badan la ye. jumpa ni pun kat page NTV7 di FB. siapa yang sanggup beratur panjang untuk dapatkan aiskrim free, boleh la jengah mana-mana outlets BR. sepanjang mana dan adakah dia orang akan tutup tepat-tepat pukul 10 malam tu kita tunggu je la esok. kalau first comes first serves basis, alamatnya yang terkemudian tu just boleh tengok je la kan? hehehe...

siapa-siapa nak makan aiskrim tu good luck and have fun ye!!!









my foot: tak adanya nak ke mana-mana. lagi pulak husben kerja malam. kat rumah pun ada aiskrim jugak apa. makan aiskrim kat rumah je la. (^_^)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. beli jerlah kan..xkuasa nak beratur..hiihhi.

    ReplyDelete
  2. sedihh je ayat last tuu ekkeke
    kitee jugeeee yg terkebil2 kan dik
    awattlahhhh x der di kontan kan ! uhuhuh

    ReplyDelete
  3. aiskrim mahal ni kan..satu scoop dorang kata dekat rm10..tak sanggup la nk pi beratur panjang2..

    ReplyDelete
  4. mau beratur pjg ni kalau dh free...

    jarang sgt beli BR..maybe tak sesuai ngan taste js kot...hihi

    ReplyDelete
  5. tak kuasa nak beratur heh..heheheh..

    ReplyDelete
  6. haha...sanggup ke nk beratur...=)

    ReplyDelete
  7. rasanya macam tak sanggup je nak bersesak2..hehehe..

    ReplyDelete
  8. dpt gak ice cream free walau xdpt emas hihi

    ReplyDelete
  9. tak minat eskrem ni...lgpun gee mmg tak minat eskrem sgt..

    ReplyDelete
  10. ramai sangat orang...malas nak beratur hihihi

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign