Fresh from the owner...

02 August 2012

Banyak jugak ni.

ada banyak komen tak publish sebab tak habis blogwalking lagi. kena slow-slow ye memandangkan line tak berapa nak elok ni. nak taip entri pun payah bukan main. terima kasih sebab melawat blog ni ye. ada entri yang tak terpublish lagi. aduh... sengal betul. kena banyak sabar sebab puasa pun mengajar kita erti kesabaran kan? (*_*).

esok last day packing baju. sabtu dah nak balik Ganu. Ahad nak balik Johor pulak.adeh... okay, bukan aku yang drive. aku nak tidur je sepanjang perjalanan. boleh gitu? ngeee... kalau husben kata drive, makanya aku akan drive jugak yang mana aku rasa macam mustahil je dia nak bagi aku drive. hahaha... apa-apa je la. doakan perjalanan kami nanti selamat dan dirahmati juga adanya.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. wah nk blik kg ke?bestnya...smlh line sllu problem...

    ReplyDelete
  2. awalnya beb balik kampung...semoga perjalanan pergi balik selamat dan di bawah lindungannya.....safe journey ye!

    ReplyDelete
  3. awalnya balik kampung..apa pun selamat berangkat dan hati2 dalam perjalanan ya..

    ReplyDelete
  4. x per dikk
    slow2 ... ;)

    ReplyDelete
  5. ganu kat maneeeeeee? ;)

    ReplyDelete
  6. nak jalan jauh ya...terus kt sana sampai raya ke?

    semoga selamat semuanya ya...take care....

    sorri lama tak bw...bila tak sehat..semua takde mood..huhu

    ReplyDelete
  7. semoga selamat perjalanan, kak
    amin
    ;)

    ReplyDelete
  8. Semoga Slmt pergi dan balik

    ReplyDelete
  9. semoga selamat semuanya yer sis

    ReplyDelete
  10. Sampai raya ke balik kampung tu? Wahhhh... Silonoknya.. Saya doakan kepada Allah agar perjalanan Sal selamat.

    ReplyDelete
  11. wahm seronoknya dah nak balik kg

    ReplyDelete
  12. moga esok akak selamat sampai ke destinasi..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign