Fresh from the owner...

03 July 2012

Warming up!!!






my foot: kena warming up ni sebab dah tak lama lagi dah nak Ramadhan kan? kejap je masa berlalu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. hehe sama kak dni post gamba ni gak tadi :D jom2 warming up. sambil bloging leh pasang surah2 al-quran... :)

    ReplyDelete
  2. tu la kak.. kejap je ms berlalu.. dh dkt nk smbut ramadhan..

    ReplyDelete
  3. betul2 tu kak kena warming up ni hihi..nice sharing :)

    ReplyDelete
  4. jom warming up skit2.. kang tak le semput ^_^

    ReplyDelete
  5. betul la kak.. x sabar nk tunggu kedatangan bulan yg penuh berkat itu.. :)

    ReplyDelete
  6. abis puasa pastu raya...yay!!!

    ReplyDelete
  7. ahlan wasahlan ya ramadhan. ;)

    ReplyDelete
  8. makan bersederhana tu adalah sgt payah nk buat..adoii

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign