Fresh from the owner...

08 July 2012

Siapa nak makan ni?






my foot: yang ni pun terjumpa kat FB. sebab cute sangat tu yang rasa macam nak share tu. hehehe...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. dni bkenan nak makan yg no 12 tu hehe

    ReplyDelete
  2. comei tak sanggup nk mkn...hihi

    ReplyDelete
  3. comey jer...klu wani xtau la lalu makan ker tak hihihi

    ReplyDelete
  4. ya sangat cute dear..tak sampai hati gak nak telan..tapi kalu lapar kunyah je la...hihi

    ReplyDelete
  5. chomei nye =) inti ape agaknye tu..

    ReplyDelete
  6. tak sanggup nak masukkan dalam mulut.. comel sangat

    ReplyDelete
  7. ala sayangnya nk makan yg no 3 tu..cumil sangat..:)

    ReplyDelete
  8. comel sgt.. syg nak mkn... heheh

    ReplyDelete
  9. cute sangat2 gambar no 7...sayang pulak nak makan hihihi

    ReplyDelete
  10. kiut gile. tak sampai hati nak mkn. ;)

    ReplyDelete
  11. kalau dh lapar,..comel mana pun sanggup makan ..janji halal haha..

    ReplyDelete
  12. tak sampai hati nk mkn..terutama anak ayam tu..kiutnya..

    ReplyDelete
  13. comelnye..gigih nak buat ni, tak sanggup nak makan.. :p

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign