Fresh from the owner...

29 July 2012

Sakit kepala lagi.

Ya Allah... semalam cuaca panas terik je kat sini. aku pulak kena sakit kepala lagi. dalam tempoh seminggu dua kali kena. sakit kepala bulan puasa ni memang mencabar. kesian kat anak-anak je. cumanya sakit kali ni still boleh layan budak-budak ni jugak. kalau last week punya rasa nak pejam je mata. terlebih cahaya pun buat kepala pening. kali ni permulaan sakit kepala tu buat rasa nak muntah. memang sabar je la.

dan Azfar pulak, tiba-tiba je demam semalam. aisey... aku ni memang risau sangat kalau dia demam. memang musim demam sekarang. tapi dia baru je baik demam rasanya. badan baru nak recover ada orang lain yang batuk dengan selesema dengan demam. dok pulak cium-cium dia. memang la... tambahan lagi Azfar susah makan ubat. kalau nak bagi ubat siap berpegang bagai. ubat masuk dalam mulut, tutup hidung. tapi mamat kecik ni pandai la pulak. dia sembur semula ubat tu keluar. adehhhh... tu yang masuknya cuma secoet je.

tapi makan dengan minum alhamdulillah... tak ada masalah. tetap makan dan minum dan mandi macam biasa. siap dia offer diri nak mandi lagi. nanti nak cari air ECPI pulak. bagus jugak air ni buat minum. apa pun, memang jejak tak berkesempatan lagi nak balas memandangkan kesihatan yang tak berapa nak mengizinkn ni. insyaAllah... akan cuba untuk marathon hari ni. pada yang datang melawat tu, terima kasih ye. sayang kamu dn kamu dan kamu juga.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. kene pegi klinik juga tu cek nape sakit kepala :)

    ReplyDelete
  2. Takpe yang penting jaga kesihatan diri, semalam pun saya sakit kepala jugak tapi mujur kejap je..

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 513 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. sebabkan cuaca x mnentu kowt skarang..

    skit kpala migrain ea??
    husna ada jumpa amalan nie kt fb..xtaw sahih ke x.. just nk kongsi skit lar dgn kak..=)

    1.al-fatihah 1x
    2.ayatul kursi 3x
    3.al-ikhlas 3x
    4.al-falaq 1x
    5.an-nas 1x
    6.yaasin ayat58 3x
    (salamun qaulammirobbirohim)
    7.selawat atas nabi saw 3x

    spnjang mmbaca letakkan kedua2 tpak tgn di kepala, trutama pd bhagian yg sakit..yg paling pnting ialah keyakinan, pnyerahan dan tauhid pada Allah swt..=)

    ReplyDelete
  5. moga sis cepat sembuh ye..
    aah..since semalam cuaca panas sgt..kat blog lain pn ade cakap pasal cuaca panas ni...
    sian..bebudak pn kena tempias...klo demam..mmg x puasa diorg

    ReplyDelete
  6. ada magrain ker..take care..jgn terdedah dengan cuaca panas saat..

    ReplyDelete
  7. sakit gigiiiiiiiii. sakitnya Ya Allahhhh.

    ReplyDelete
  8. sayang ko jugak, take care beb!

    ReplyDelete
  9. cuaca panas sangat tu yg buat sakit kepala....semoga akak cpt sembuh

    ReplyDelete
  10. Sabar...cuaca panas memang membuatkan kita sakit kepala...Semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. Sederhana dan manis. Aku sedang berfikir untuk memulakan blog lain atau lima segera, dan saya pasti akan mempertimbangkan tema ini. Keep em 'datang!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign