Fresh from the owner...

24 July 2012

Modem rosaklah. (╥﹏╥)



lambat bersiaran pagi ni sebab modem jammed. hahaha… kena beli modem baru la nampaknya. asalnya modem tu elok je. ada sekali tu husben terlanggar papan keyboard, jatuh atas modem. bengkok la. mula-mula ingat tak boleh guna dah. alhamdulillah bertahan la untuk seminggu dua. sekarng ni dah out. memang kena tukar baru. ini pun pinjam my sis punya broadband. ngeee… kalau tak, tak beronline la sampai ganti modem baru. 

sms husben bagitahu modem rosak. ala, itu pun nak bagitahu husben ke? of course la sebab yang kena ganti modem tu nanti dia la. hehehe… nanti dah ada modem baru senang la nak online. buat masa ni berblogwalk seadanya. selagi tak ganti baru, selagi tu la susah sikit nak bw. my sis pun nak guna jugak broadband dia kan. adehhh… 

jadik pada yang datang melawat aku tu, terima kasih banyak-banyak. akan balas jejak tu nanti. insyaAllah… dan alhamdulillah kerana kita masih dipertemukan lagi dengan 4 ramadhan. syukur kerana masih mampu menghirup udara segar di pagi hari.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Alhamdulillah masih lagi berpuasa..

    ReplyDelete
  2. alala..hehe..xpa beli ja yg baru hehe

    ReplyDelete
  3. alahai..terbang $$$$$$

    ReplyDelete
  4. kalo dni pon ripot ke asben gak hehe

    ReplyDelete
  5. susah gaktu kalau tak leh online.. rasa serba tak kenakan...
    moga cepat2 settle..

    ReplyDelete
  6. huhu skrg ni berokben dh mcm kewajipan..bila dh berblog segala..sehari tak blog..tak melawat kawan2..rs lain..hik2...

    ReplyDelete
  7. mmg mati kutu la klu x dpt onlinekan kak.. kena minta ganti cpt2 tuh.. hehe..

    ReplyDelete
  8. hihihi..sabar ye kak..nnt dpt la modem baru ^^

    ReplyDelete
  9. Xpe,lepas dah tukar modem baru boleh bw lg.

    ReplyDelete
  10. dpt yg baru mesti line laju ni nnti..:)

    ReplyDelete
  11. bengkok pun still boleh gune seminggu due? huhu. mantop sgt. ;)

    ReplyDelete
  12. isshhh..terbang duit ye..

    ReplyDelete
  13. modem rosak susahlah nak beronline :-)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign