Fresh from the owner...

23 July 2012

Kisah dua beradik.

maaf sebab tak habis BW lagi. hehehe... line ni dah mula nak slow la tu. jadik loading satu-satu blog tu meamng makan masa sikit. hopefully hari ni boleh cover semua rumah kamu dan kamu. ada yang cuma sempat aku baca entri tapi tak komen sebab loading pagenya lambat. nanti line dah okay baru jengah semula dan komen ye?!

ini kisah Kak Long dan Kak Ngah. ada masa kamceng bukan main lagi dua beradik ni. tapi kalau datang waktu 'berperang' tu, Ya Allah... pening la kepala dibuatnya. Kak Ngah rapat dengan Azfar. apa-apa al mesti cari Azfar dulu. tapi tak semestinya dia tak rapat dengan Kak Long. paten anak tengah ni lain sikit kot. dia lebih tenang, lebih bertimbang rasa berbanding dengan Kak Long yang terlebih dominan ni.

walaupun sama-sama lahir tak cukup bulan, tapi perangai berbeza sangat. mulut sama-sama riuh. menjawab cakap orang pandai budak dua orang ni. mengajuk orang pun pandai. memang geram la jadinya kalau dia dah start mengajuk apa orang cakap. (^_^)

ni kes bagi baju tapi tak nak pakai.






my foot: dua-dua permata hati abah dan ibu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. Samalah macam anak2 kakcik, bila waktu berbaik, baik sangat. Bila bergaduh, kakcik yang rasa macam nak lari!

    ReplyDelete
  2. macam2 kan budak2 nie

    dikk akk memang perasan sgt halaman rumah ko nie .. aduhhhhh ;))

    ReplyDelete
  3. la buai cam tu ke?..agak2 sapa la pasang tu kan...hehe

    ReplyDelete
  4. budak2 begitulah leh jd kawan main dan kawan bergaduh hehe

    ReplyDelete
  5. biasanya anak perempuan no 1 dgn no 2 mmg akan rapat kan..tengok akak saya..akak ipar saya pun macam tu..

    ReplyDelete
  6. sama mcm anak2 PU..Aina dan Auni...kdg2 bergaduh,kdg2 kamceng...

    ReplyDelete
  7. kak long dan kak ngah..malu tau..hehehehe

    ReplyDelete
  8. ooo 2 2 lahir xcukup bln upenye.. ingat ke kak long je...

    ReplyDelete
  9. dh macam best friends . hikhik

    ReplyDelete
  10. gelagat yg mengundang senyuman... :)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign