Fresh from the owner...

13 July 2012

Kena warded!!!

tak bersiaran beberapa hari sebab Azfar kena warded due to blood infection. demam tinggi sangat. so, masa bawak ke hospital dan buat ujian darah doc kata ada kuman dalam darah dan mintak dia masuk wad sebab Azfar kecik lagi. takut ada benda lain pulak yang berkait.

nanti cerita la tu. ni pun baru je balik rumah. tengahari tadi discaj. alhamdulillah... Azfar dah okay. sangat aktif dan kuat makan. ngeee...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Patut menyepi. Alhamdulillah dah ok.

    ReplyDelete
  2. erm, camner leh kenal infection yer? hopefully Azfar cepat sembuh...

    ReplyDelete
  3. la kesiannya azfar..ptt dh banyak hari akak xupdate blog...semoga azfar bertambah sihat yer

    ReplyDelete
  4. semoga Azfar sentiasa sihat

    ReplyDelete
  5. patut x bersiaran.. tibe² menyepi.. harap azfar lepas ni x pape dah semakin sihat...

    ReplyDelete
  6. auni penah kena blood infection ni, doktor bagi antibiotik paling kuat skali. harap azfar tak apa2.

    ReplyDelete
  7. ALHAMDULILLAH.
    MOGA DILINDUNGI ALLAH YER SYG CUMIL...
    MS AED WARDED PN , ADER KES G2.. MSLHNYER DR PN X TAU PSL PER JADIK G2...

    ReplyDelete
  8. ciannyer...speedy recovery yer Azfar...

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah baby azfar dah ok kan kan..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah....syukurlahhh

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.......syukurlahhh....

    ReplyDelete
  12. alahai ciannya azfar.. semoga sihat sepenuhnya ye syg..

    ReplyDelete
  13. syukur alhamdulillah...dh sembuh..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.......syukurlahhh....Risau jugakkan kot2 ada sakit lain..

    ReplyDelete
  15. Guna Chrome apa linknya anis...nak try godek2 jugaklah..Sebelum nie pernah jugak guna chrome tapi dah tak okey...

    ReplyDelete
  16. syukur..semoga semakin baik nnti ya..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign