Fresh from the owner...

06 July 2012

Hijaucantik 3rd Giveaway.

ch@ ada buat GA. jadi aku nak join la sebab dah lama jugak tak join sebarang GA ni. lagi pun aku suka terjah blog ibu muda ni. gigih la dok melayan heroin-hero dia yang dua orang tu. ngeee...

nak join klik SINI.


syarat penyertaan pun senang je. untuk menghargai follower. so, kalau follower tu rajin nak join, moh le join sesama. hadiah yang ch@ tawarkan pun best-best jugak. 15 orang tu dia cari. rugi la kalau tak cuba. hehehe... promote baik punya ni.


ID: anis alya
Link blog: http://salya07.com
Name blog: Blog 3A's.



okay tak ch@? memenuhi syarat-syarat ke tak ni? hehehe... tarikh lupus 15hb Julai 2012.
jom le meriahkan GA kengkawan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. Good luck sal, maaf Aju lama tak ke sini, pening dengan wordpress, Aju guna khidmat netkl tp byk plugin dan coding, rasa nyesal plak tukar ke wp, tgh godek2 lagi ni, yg sedihnya follower sume ilang huhuh

    ReplyDelete
  2. owh yer...YM stay kat Kerteh, Terengganu.:)

    ReplyDelete
  3. As salam Kak Sal,

    Marya pun baru sempat nak BW...hik3... Buena suerte! Good Luck ;))

    ReplyDelete
  4. good luck.. same2 memeriahkan.... cantiklah buat star macam tu...

    ReplyDelete
  5. ibu muda? tang mana muda kita tu kak? nak masuk 30 sudah. terima kasih sudi memeriahkan majlis ye kak. walaupun kita tau, akak pun suka art dan pasti lbh kretif drpd kita. hihiii.

    ReplyDelete
  6. rajin ko join GA.... go go go...good luck!

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign