Fresh from the owner...

15 July 2012

Fake pool.







my foot: amazing japanese fake pool. macam real pool je padahal kat atas tu glass yang ada air. jadi ada reflek dan nampak macam real pool. macam-macam design la sekarang ni. tapi nice to look at. jumpa ni pun kat FB.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. woahhhh. canggihnyeee. ;)

    ReplyDelete
  2. Aahla sal macam real je kan, diorg ni mmg advance betul, sal, nak kata best pakai Wp tu tak nampak lagi sbb link Aju tu kene betulkan plak, pastu tak reti jugak guna coding ni tp boleh belajar, masa mula2 dulu frust sangat sebab entry lama2 semua jadi error 404, then tanya gak blogger otai, syukurlah diorg bleh ajarkan then oklah skit skrg ni, boleh je sal nk try guna wp, Aju guna netkl, servis mmg cepat

    ReplyDelete
  3. macam sangat realkan

    ReplyDelete
  4. amazing...ingatkan betul tadi...:)

    ReplyDelete
  5. wah...comelnya gambar ni :) mmg nampak mcm real sgt

    ReplyDelete
  6. memula tgk td mmg nampak real...mmg diorang kreatif lor

    ReplyDelete
  7. macam-macam derang ni...

    ReplyDelete
  8. wowwww cantik dan sgt kreatif kan.....

    ReplyDelete
  9. canggih betul la..tipah tertipu tadi hahhaaa

    ReplyDelete
  10. canggih betoi tempat ni...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign