Fresh from the owner...

02 July 2012

Akan pulang.

waktu santai dah tamat ye. belum berkesempatan nak balas jejak. update blog pun sebab tak nak sunyi sangat. hehehe... had a great time dengan the husben and the kids walaupun kids la yang banyak masa dengan the fther kan. tak kisah pun. anak-anak la kena happykan dulu. walaupun husben tak berpa sihat tapi layanan still yang terbaik.

hari ni lepas hantar Kak Long ke sekolah, husben akan balik semula ke Johor. dia kerja malam. insyaAllah sempat la sampai ke Johor sebelum dia masuk kerja tu. asalnya dia kerja pagi this week. tapi mintak tukar suka sama suka dengan kawannya. jadi itu pasal la dia masuk kerja malam. masa pun lebih lagi la dengan keluarga keciknya ni.

alhamdulillah... masih diberi kesempatan bernafas dan bersama sehingga ke hari ini. semoga ikatan dan kebahagiaan ini berkekalan sampai ke syurga. amin.






my foot: nanti BW ye. terima kasih sebab sudi jenguk aku kat sini ye all of my DEARs out there. sayang kamu dan kamu!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. Alhamdulillah. Hargailah kesempatan yang kita ada. :)

    ReplyDelete
  2. sayang akak jugak!! :-) hihi

    ReplyDelete
  3. hubby dah balik johor...mesti rindukan hihihi

    ReplyDelete
  4. Singgah ziarah laju2.. resul Penyu Menangis dah keluar. Jom tengok.. :D

    ReplyDelete
  5. hurm... selalu dgn mama dia, biar spend time dgn daddy dia lak heeheh...

    ReplyDelete
  6. bila berjauhan mcm tu la kan...sampai masa balik kerja pulak hihi

    ReplyDelete
  7. faham.. roger n out hihihi

    ReplyDelete
  8. Seronok la the kids kan..

    Alhamdulillah...amiin..

    ReplyDelete
  9. amboi.....mesti anak2 happy kan...tgk derang happy, kita ni ibu, terus jadi happy kan!

    ReplyDelete
  10. g doakan keluarga kecil ni akan cepat2 dpt bersatu semula :)
    tp sementara tu...'alah bisa tegal biasa kan... ' :)

    ReplyDelete
  11. olo..husband dh balik ye..ridu rinduan la plk..insyaallah makin mengeratkan kasih syg..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign