Fresh from the owner...

09 July 2012

Adeh... mata saya ni!!!

mata aku ni mengantuk sebenarnya. Azfar demam on off pulak. kalau pagi demam, tengahari okay sampai ke petang, malamnya demam semula. semalam suhu cecah jugak 38.6 darjah. basuhkan kepala dia walaupun dia menggigil kesejukkan. suhu yang badan panas akan sebabkan anak-anak ni menggigil. itu kata doc. itu pasal la mata ni mengantuk sebab time nak tidur tu dia macam meragam sikit.


pergelangan tangan still rasa sakit. bercadang nak ke hospital pulak esok. nak tengok apa pulak pendapat doc government. tapi rasanya macam dah kurang sikit. dah hampir 4 minggu dah sakit. ubat yang dapat pun macam tak jalan je. nak kata ada bengkak tapi tak nampak pun bengkaknya. kalau urat mana nak nampak kan? hahaha... adehhh...

sekarang ni yang bengkak gusi la pulak. entah apa-apa la kesihatan sekarang ni. tak ada la nak merungut. cuma tak berapa nak bagus je. lepas je husben balik, sakit-sakit pun datang la serangkai dan berangkai-rangkai. mengada-ngada je lebih ni. tapi alhamdulillah... lepas makan ubat surut bengkak yang klinik bagi (ubat untuk tangan), bengkak gusi pun dah macam kurang sikit. ubat untuk benda lain, benda lain pulak yang eloknya. setiap kejadian tu adalah hikmah disebaliknya kan?







my foot: nak tidur pun tak boleh la. kena tunggu semua anak-anak kecik mengantuk baru boleh join sekali. (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. alahai kesiannya.. bile berjauhan kt x sihat ni.. kene kuat semangat btlkan... nak melayan kerenah anak² lagi.. kt x sihat lagi.... harap cepat sembuh...

    ReplyDelete
  2. Sakit lenggan tuu adik x bwk berurut ke? Akk rasa kalau berurut ok kut, takut angin tuu, tersumbat x kuar. .....

    ReplyDelete
  3. sian plk kat Sal..mcm2 dugaan pas somi dah takder ni...jaga kesihatan ye..

    ReplyDelete
  4. take care akak ^^
    sekarang cuaca tak menentu, kejap hujan, kejap panas.pastu hujan pulak.ika pon dh rase cm nk demam . haishh

    ReplyDelete
  5. get well soon ye kak.. klu anak sakit mmg x lena la tido.. semoga azfar cpt sembuh..

    ReplyDelete
  6. Hari nie CR bengkak gusi tak tahu kenapa...Salah makan kot..

    ReplyDelete
  7. alahaiiii siannya akak... mcm2 sakit pulak dtg time ni...

    jg diri ye kak... mg akak cpt sembuh..

    ReplyDelete
  8. siannya...jaga diri elok2 tau...nak kena jaga anak lagi..

    ReplyDelete
  9. alahai...ksiannya..
    dah baik? hmm..apepun moga sihat selalu.. :)

    ReplyDelete
  10. sakit bertubi2 ni....adess
    takpe2..sakit penghapus dosa2 kecil..
    harap cepat sembuh!

    ReplyDelete
  11. kak take care yer...siannyer wani dgr...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign