Fresh from the owner...

20 June 2012

~ WW #32 ~ Mengantuk.







my foot: tak sempat tunggu aku balik untuk bagi susu. tidur lepas kena garu dengan my sis. adeh... mengantuk sangat la tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. kena garu pun blh lelap..sedap sgt la tu..hehe

    ReplyDelete
  2. mengantuknya azfar yer... comel je muka azfar tido :-)

    ReplyDelete
  3. alalala.. comey je dia mengantuk.. siap kangkang lagi... nice...

    ReplyDelete
  4. Comel kan bila budak-budak tido, tapi dia suka tak pakai baju eh?

    ReplyDelete
  5. alolo comelnyerrr...
    bilalah makneng akan rasa..

    kaksal,PB tuh blh byr bulan2..
    pk rege mmg rasa nak tercekik,tp pk long term makneng amek juga 1set.byr sket2..

    mak makneng ada breast cancer..
    mencegah lbh baik dr mengubati..
    makneng hanya berusaha

    ReplyDelete
  6. kikikikiki.. penat betul ni.. baju pun x pakai..

    ReplyDelete
  7. hahaa sesuka hati je dia tidur. comel.

    ReplyDelete
  8. mmg ngantuk sgt la tu..

    ReplyDelete
  9. sedappp woo tido kalo org garu belakang....heheee

    ReplyDelete
  10. ciannya budak comei nih

    ReplyDelete
  11. alololo..ngantuk sangat ler tu..

    ReplyDelete
  12. comelnyer dia tdo keadaan gni.. ngantuk sgt la ni

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign