Fresh from the owner...

25 June 2012

Terima kasih Kak Fieda.

cantik kan?


dapat brooch cantik ini daripada kak fieda. aku pun tak tahu kak fieda akan bagi ini. hari tu lagi dah kak fieda mintak alamat sebab kak fieda kata aku ni salah seorang pengomen tegar di blognya. hahaha... tegarlah sangat. aku pun tak tahu aku ni komen di blog orang banyak mana. tahu-tahu je mintak alamat sebab nak bagi small gift. aisey... terharu jugak la walaupun pemberiannya kecik tapi tetap bermakna. hadiah pemberian rakan di alam maya kan. terima kasih kak fieda. cantik broochnya. dah siap kilatkan dan simpan dalam kotak brooch pun.

hari jumaat kak fieda tanya barang dah sampai atau belum kan? memang jumaat tu tak sampai lagi sebab saya rasa pun akan sampai sabtu. jadik memang betul pun sabtu tu sampai. tengah masak tu saya bukak tengok ada brooch cantik ni. boleh pakai untuk raya. hehehe... terima kasih daun keladi ye kak. lain kali jangan bagi daun keladi pulak. muahaha...

ada yang tak kenal ke kak fieda ni? kalau belum kenal dengan pemilik blog ungu ni bloh terjah sekarang ye. kak fieda pun rajin komen kat blog. mesra orangnya. jom terjah blog kak fieda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. cunnya lep lep....untung sal :)

    ReplyDelete
  2. dah sampai pun..baru lega rasa hati ni..semoga sal terima dgn ikhlas ye pemberian ni...

    ReplyDelete
  3. cantik la sis..pakai hari raya nnti mmg sesoai sgt..

    ReplyDelete
  4. wahhhh sgt2 tomey..cantik tu...skrang kan pesen org pakai kerongsang jurai2 ni heheheh....

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki. Untung juga jd pengorbanan tegar ni ya ;)

    ReplyDelete
  6. mmg mesrakan kak fieda ni ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik.. tahniah kak sal :-)

    ReplyDelete
  8. aa'ah... cantik la brooch tu..
    ari tu pun saya dapat, coz pengomen tegar blog dia... rezeki tuh! pas ni leh la kite lak kasi gift kat pengomen tegar blog kite, hehehehe~

    ReplyDelete
  9. Cantik giler... rezeki tu.

    ReplyDelete
  10. cantik..bestnyer kak dpt hadiah dr kak fieda...tahniah kak :))

    ReplyDelete
  11. wahh cantik.. jimat, raya nnati tak payahlah membeli lagi..

    ReplyDelete
  12. cantik nyeeeeeee. tahniah. ;)

    ReplyDelete
  13. cantik... ye, kak fieda mmg mesra.. :)
    anisalya pun mesra juga...best! :)

    ReplyDelete
  14. amboi.......sengih lebar la tu

    ReplyDelete
  15. kak sal ni konfem pengomen tegar. hikhik.

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign