Fresh from the owner...

22 June 2012

Picture describe everything.







my foot: tiba-tiba rasa macam sedih pulak tengok pic ni. betap pemberian sesuatu yang ringkas dah cukup untuk mengalirkan airmata. betapa bertuahnya kita berbanding insan lain yang belum tentu cukup makan dan pakainya. apatah lagi tempat tinggalnya kan. Allahuakbar!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 comments:

  1. Ha ah la.. terharunya.. Dia sanggup beri selipar dia sendiri.

    ReplyDelete
  2. Baiknya wlpn tiada utk diri sendiri....

    ReplyDelete
  3. kosongggggggggg
    huhuh akk x nampak apa2 pic dikk huhu

    ReplyDelete
  4. Ada tgk pic ni dlm FB. Jiwa murni. Terharu org yg menerima.

    ReplyDelete
  5. haaa baru ada pic nyee

    aduhhhhh sayuuuu
    betapa mulia hati lelaki tuu ,..

    ReplyDelete
  6. sgt speechless....alhamdulillah masih ada insan yang begini!

    ReplyDelete
  7. hai anis alya..

    harga PB 1set bernula dari RM1700 berdasarkan saiz

    kalau ada masalh blh htr repair(free)

    ReplyDelete
  8. ni kat penang ker?
    sedih tgk gambar ni laa

    follow u
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  9. nampak keikhlasan di situ. ;)

    ReplyDelete
  10. nk jumpa orng mcam ni seribu satupun payah dah skang ni !

    ReplyDelete
  11. alahai...mmg sedih lee...

    ReplyDelete
  12. payah dah nk jumpe org yg baik hati gini skrg ni..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign