Fresh from the owner...

28 June 2012

Panggilan pukul 2.45 pagi.

terkejut dapat panggilan seawal 2.45 pagi. kebetulan aku baru tersedar sebab Azfar nak susu. Ya Allah... siapa yang call seawal pagi ni? patut la budak-budak ni dok sibuk sebut abah je daripada semalam. rupa-rupanya abahnya balik. hehehe...

selamatlah abahnya sampai pagi ni. alhamdulillah. tak except pun dia balik. ingatkan sampai seawal pagi sabtu. biasanya macam tu la. tapi pagi ni pulak sampai. dah la tak bagitahu dia ambik cuti. adeh... jadik blog ni mungkin sunyi sikit la dua tiga hari ni. nak spend masa dengan husben plus the kids.


mood: sangat happy!!! (*_*)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. Selamat bergembira bersama keluarga tercinta. :)

    ReplyDelete
  2. yeayyy hubby akak dh balik.. :-)

    seronok ank2 :-)

    ReplyDelete
  3. So sweet, takpe kitorang faham... :)

    Happy2 ya :)

    ReplyDelete
  4. Yeyyyyyy suami kita sama2 balik :)

    ReplyDelete
  5. seronok la! :)
    have a great time! :)

    ReplyDelete
  6. wahh seronok nye akak , hubby dah balik....slmt bercuti :D

    ReplyDelete
  7. Suka la tuh, enjoy ur day!

    ReplyDelete
  8. memang rasa berdebar kalau dpt panggilan di awal pagi camtu, nasib baik la suami yg call

    ReplyDelete
  9. Takut ada pgglan kecemasan je kan... Nsb baik berita baik...hehe

    ReplyDelete
  10. yeah,,,,spending time together.

    ReplyDelete
  11. selamat bergumbiraaaaaaa bersama yg tersayang. ;)

    ReplyDelete
  12. yeay!! dlm hati ade bunge2 la nie....best....takpe, kami paham..selamat bekepit yeak...auw!! heheheeh

    ReplyDelete
  13. salam kenal n singgah sini..


    feel free to visit my blog :D
    http://mrspuex.blogspot.com

    regards,
    mrspuex

    ReplyDelete
  14. wah akak best ni husband dh balik hihihi

    ReplyDelete
  15. owhhh panggilan hubby rupenya ekeke
    syok nyeee ... ok2 happy spending time with tersayang yee dik ;)

    ReplyDelete
  16. Syok la husband balik ye. Selamat spend time dgn hubby. :)

    ReplyDelete
  17. mestilah happy... hehe faham2

    ReplyDelete
  18. wah..seronok nyer dia..

    ReplyDelete
  19. Happy kan?yang tersayang suda balik...:)

    ReplyDelete
  20. Wah!! cik hubby buat kejutan hihihi

    ReplyDelete
  21. kalau js trima call pg2..teringat kt kg kot2 ada berita apa2 kan...

    tp sal nasib baik suami yg call...hihi.hepi time for your family....

    ReplyDelete
  22. Singgah.. Tahu akak tengah spend time wif hubby saat ni kan... :)

    ReplyDelete
  23. takpe dear..take your time :)

    ReplyDelete
  24. ehemmm. terus blog sunyi eh kak. hikhik.

    selamat bergembira! hehe.

    ReplyDelete
  25. wah, seronoklah hubby dah balik..

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign