Fresh from the owner...

02 June 2012

Kaset dan pensel.








my foot: betul la tu. tanya la budak-budak sekarang apa function pensel untuk kaset tu? mesti dia orang tak tahu punya la. floppy disk aka disket pun dia orang tak tahu. o_O


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. hehe. function nye nak gulung tape dlm kaset tu lah. nostalgia betul. :)

    ReplyDelete
  2. sbb sekarang mana dok guna dh kaset gitu kan....kita dulu guna pensel nak putar semula kaset yang tape nyer terkeluar...hahaahha..lucu kenangan dulu....

    ReplyDelete
  3. Aiseh, kenapa la saya tau. Nampak sangat saya pun termasuk generasi lama. Hehehe.. Kadang2 pensel, kalo takde, pen yang bersegi pun boleh.

    ReplyDelete
  4. pensil tu bkn ke utk pusing lubang kaset bila pita dia terkeluar. jenuh bila sudah terbelit.disket dgn floppy disk, kita suka sebab disket tu colourful, bekas simpan dia pun cecantik.

    ReplyDelete
  5. hihiii penting pensel n kaset tu .. hihii

    ReplyDelete
  6. hahahaah kannn?
    teringat plak zaman2 kumpul kaset dulu...
    berkotak2 kasut letak kaset....
    Kaset 4u2c pun adoooo...ahaksss

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign