Fresh from the owner...

07 June 2012

Budak manja.



budak kecik ini mintak dukung sebenarnya. kalau bergerak sikit je kejap lagi kalau dia datang mesti dia mintak dukung. adeh!!! dengan orang lain dia tak nak berdukung pulak tu. dengan aku je. kalaua da abah kan ke senang sikit kerja mak bonda ni. dengan abah dia nak la sebab anak abah. kalau abah balik dah tentunya dia tak nak aku. bagus kan perangai dia?

ni tengah mengamuk pulak ni. nak mintak dukung lagi. aisey...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Pengsan mak nyer..
    Nak memerap yer.. hi3!!!

    ReplyDelete
  2. alahaiiii sweet je muka mintak simpati didukung ni.. hihi

    ReplyDelete
  3. hehehe...alolo..manjenyer dier..:)

    ReplyDelete
  4. hihihi... layankan sementara dia nak besar :)

    -- jenuh anak saya yang dah besar ni pun asyik minta dokong. mentang2 anak sorang :)

    ReplyDelete
  5. alahai siannya. layanlah dia, nnti dah besar rindu saat mcm ini

    ReplyDelete
  6. hai la..dh besar xlrt nk dukung..

    ReplyDelete
  7. ALAHAI KESIANNYA....

    ITULAH KOMEN TU TAK MASUK PADA RUANGAN POST TEKA MASYA DIMANA.. TAK DAPAT SAYA NAK MASUKKAN NAMA.. KALAU X BOLEH TERCALUN SORRY YER...

    ReplyDelete
  8. alah2 .. sweetnya dia
    budak2 macam nie memang suke nak didukung ;)

    ReplyDelete
  9. kerja nak mengepit ngn mak je. mcm kakak auni. bila bgn tidur cari emak. adli tu mmg jgn katalah... mmg omak smuanya. adeiihhh! rezeki2 jgn mengeluh.

    ReplyDelete
  10. alahai jenuhhhh...hahha

    ReplyDelete
  11. Alolo, manjanya dia. Adik kata, ibu takyah g gym, hari2 dokong adik dah buat senaman mantapkan otot lengan, hehe.. :D

    ReplyDelete
  12. meh aunty dukung meh...lama aunty tak dukung budak2.. :)

    ReplyDelete
  13. dukung nak gie mana tu?

    ReplyDelete
  14. Alahai!..mesti penat kalau mintak di dukungkan...

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign