Fresh from the owner...

08 June 2012

Alahai... dugaan!!!

berurusan di satu tempat. malangnya terjadi la sesuatu yang tak dijangka. called husben mintak pendapat. katanya cuba la sttlekan sebab dia pun tak boleh nak tolong sebab dia jauh. aisey...!!! bila nak mulakan hidup baru ni ada je dugaan yang mendatang kan? sabar je la. cuba jugak settlekan sendiri. tapi tak boleh. kena settle on monday juga.

tengah berfikir-fikir. Ya Allah... dugaan ini aku terima dengan hati yang reda kerana aku tahu ada sesuatu tersembunyi disebaliknya. sabarkan dan tabahkanlah hati hambaMU ini. semoga ada jalan keluar untuk setiap perkara. memikirkan yang baik-baik saja. tak apa la kalau ini sudah bahagian aku. menerima seadanya.





my foot: sekadar luahan rasa hati yang tidak tenang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. sabar ye kak.. InsyaAllah ader hikmahnya..

    ReplyDelete
  2. G doakan sal akan ketemu jalan penyelesaian tu ya...semoga dipermudahkan segala urusan...Aminn..

    ReplyDelete
  3. kenapa ni?? tertanya² saya dibuatnya.. harap baik² aje... isnin boleh selesai...

    ReplyDelete
  4. Allah knows the best. ;)

    ReplyDelete
  5. kenapa ni kak?? pe2 pun hrp akak dpt buat kptsn yg terbaik..

    ReplyDelete
  6. Sabar...mungkin ada hikmahnya...

    ReplyDelete
  7. semoga tabah hadapi dugaan..

    ReplyDelete
  8. betul tu..mesti ada la himahnya tu..

    ReplyDelete
  9. hidup ini tak sellaunya indah.kadang2 diduganak tak nak kena terima.semoga dpt settle dengan sebaiknya.:)

    ReplyDelete

Peringatan

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.

Terima kasih.

Sal Ya
✿ Rumah SalYa ✿ © . Designed by MaiGraphicDesign